ВАЛЯ РАДЕВА УЧАСТВА В 30-ТО ОБЩО СЪБРАНИЕ НА НАЦИОНАЛНАТА АСОЦИАЦИЯ НА СЕКРЕТАРИТЕ НА ОБЩИНИ В БЪЛГАРИЯ
юни 8, 2021 477 Прегледи

ВАЛЯ РАДЕВА УЧАСТВА В 30-ТО ОБЩО СЪБРАНИЕ НА НАЦИОНАЛНАТА АСОЦИАЦИЯ НА СЕКРЕТАРИТЕ НА ОБЩИНИ В БЪЛГАРИЯ

Секретарят на Община Сливен и председател на Националната асоциация на секретарите на общини в България Валя Радева участва в 30-то редовно Общо събрание на организацията.

„Нашата асоциация е най-значимото професионално сдружение в сферата на местните власти, което, благодарение на експертизата на своите членове, съвместно с другите партньори, работи за силно, отговорно и на високо професионално ниво местно самоуправление“, каза Валя Радева в приветствието си по време на откриването.

По време на форума бяха приети 14 нови членове – секретари на общини, бяха гласувани доклад за дейността на асоциацията, отчет за 2020 година, бюджетът за 2021 година и др. Делегатите обсъдиха актуални въпроси, свързани с дейността на секретарите на общини,  предстоящото преброяване на населението и жилищния фонд и други теми.

На заседанието присъстваха  над 80 секретари на общини/райони – членове, кандидат-членове на асоциацията и гости.

Предишна ЗАМ.-ОБЛАСТНАТА УПРАВИТЕЛКА ДИМИТРИНКА ПЕТКОВА ИЗЛИЗА ОТ ЛИСТАТА НА „БЪЛГАРСКИ ПАТРИОТИ”
Следваща РУ-СЛИВЕН ИЗДИРВА СТЕФАН АСЕНОВ ИВАНОВ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

147 НОВИ СЛУЧАЯ НА КОРОНАВИРУС В ОБЛАСТ СЛИВЕН

3075 са новите случаи на коронавирус, потвърдени с направени 8 470 PCR теста, показват данните в Единния информационен портал. Общият брой на регистрираните с COVID-19 у нас е 174 568,

Новини Сливен

ПРОВЕДЕ СЕ ПРИЕМЕН ДЕН НА КМЕТА СТЕФАН РАДЕВ

В приемния ден на кмета Стефан Радев, неговите заместници и секретаря на общината, граждани поставяха въпроси от различно естество. Сливенският градоначалник беше запознат с проблемен казус, свързан с общинска собственост.

Новини Сливен

ЗАДИГНАХА 6 000 ЛЕВА ОТ ДОМ В НОВА ЗАГОРА

Кражба от частен имот разследват криминалисти на РУ-Нова Загора. На 14 август, 61-годишен мъж е подал заявление за извършена кражба от дома му в град Нова Загора. През нощта на