ВАЛЯ РАДЕВА БЕ ПРЕИЗБРАНА ЗА ПРЕДСЕДАТЕЛ НА УПРАВИТЕЛНИЯ СЪВЕТ НА АСОЦИАЦИЯТА НА СЕКРЕТАРИТЕ НА ОБЩИНИ В БЪЛГАРИЯ
май 17, 2022 1045 Прегледи

ВАЛЯ РАДЕВА БЕ ПРЕИЗБРАНА ЗА ПРЕДСЕДАТЕЛ НА УПРАВИТЕЛНИЯ СЪВЕТ НА АСОЦИАЦИЯТА НА СЕКРЕТАРИТЕ НА ОБЩИНИ В БЪЛГАРИЯ

Секретарят на община Сливен Валя Радева беше избрана повторно и единодушно за председател на Управителния съвет на Националната асоциация на секретарите на общини в Република България за мандат 2022-2026 г. Тя беше единствената издигната кандидатура за председател по време на 31-то Общо събрание на асоциацията, което се проведе в Стара Загора.

„Благодаря на колегите за гласуваното доверие, което ме кара да подходя с още по-голяма отговорност към дейността си в асоциацията. Благодаря на всички за техния професионализъм и отговорното им отношение. Убедена съм, че ще продължим отличното взаимодействие и през следващия мандат, за да постигаме добри резултати в интерес на общините, които представляваме“, каза Валя Радева.

По време на събранието бяха приети нови членове на организацията, доклад за дейността й през 2021 година и др. Бяха обсъдени и предстоящите дейности на асоциацията през 2022 г.

Предишна ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ
Следваща 28-ГОДИШНА ДАМА ОТ СЛИВЕН ЗАМЕНЯ РУМЕН БОЗУКОВ В ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ПЪРВАТА В СЛИВЕН ВИРТУАЛНА STEM ЛАБОРАТОРИЯ ЗАРАБОТИ В СЕДМО ОУ „ПАНАЙОТ ХИТОВ”

На 8.02.2021 г. в ОУ”Панайот Хитов” предстои дългоочакваното официално откриване на новоизградената виртуална STEM лаборатория по Природни науки, реализиран с подкрепата на Министерство на образованието и науката. Още от началото

Новини Сливен

ТОВАРЕН ВЛАК УДАРИ КАРУЦА В НОВОЗАГОРСКО

Товарен влак удари каруца в Новозагорско вчера следобед. Влакът е навлизал от гара Коньово към гара Нова Загора. Според полицията няма пострадали при инцидента. Конят също е в добро състояние.

Новини Сливен

ОГНЕБОРЦИ ГАСИХА ПОЖАР С 35 000 ЛИТРА ВОДА

Пожарът е възникнал на 15 април около 12,00 часа в къща, собственост на 65-годишен мъж, във вилна зона „Изгрев“ край град Сливен. Сигналът е подаден в 12,08 часа от съседи.