ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ ОТ ТОПЛОФИКАЦИЯ – СЛИВЕН ЗА ВСИЧКИ АБОНАТИ
13.09.2022 10498 Прегледи

ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ ОТ ТОПЛОФИКАЦИЯ – СЛИВЕН ЗА ВСИЧКИ АБОНАТИ

 

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ,

От 14.09.2022г., „Топлофикация – Сливен – инж.Ангел Ангелов” ЕАД започва сключване на индивидуални промоционални договори за сезон 2022/2023г.

В зависимост от начина на разпределение на топлинната енергия в сградата, дружеството предлага следните видове договори:

 

Договор 1.1:

За клиенти, при които разпределението на топлинната енергия се извършва с електронни разпределители, ползват отстъпка от сумата за отопление в размер на 5%. За тези клиенти ще приложим предел на месечните сметки, формиран от инсталирания пълен обем на имота умножен по 1,40 лева с ДДС. В случай, че делът на топлинната енергия отдадена от сградната инсталация е 25% или повече, клиента заплаща разликата, съответстваща на имота над този процент.

 

Договор 1.2:

За клиенти, при които разпределението на топлинната енергия се извършва с индивидуален топломер, ползват отстъпка от сумата за отопление в размер на 5%. В случай, че делът на топлинната енергия отдадена от сградната инсталация е 25% или повече, клиента заплаща разликата, съответстваща на имота над този процент.

Пределната стойност за битова гореща вода е в размер на 11,00 лв./куб.м. с ДДС.

Тези отстъпки са валидни за всички наши клиенти, които заплащат редовно месечните си сметки за потребена топлинна енергия в 30 дневен срок.

Можете да сключите договор в Информационния център – бул.”Хаджи Димитър” №39 (срещу ДКЦ1), като спазвате необходимите санитарно-хигиенни изисквания.

За Ваше улеснение предлагаме сключване на договор и чрез интернет.

Предложените договори можете да намерите на следния електронен адрес:  https://toplo.sliven.net/tyrgovska-politika 

След попълване и сканиране изпратете подписаните декларация-съгласие за обработване на лични данни и договор на електронен адрес: tecsliven_site@abv.bg.

Информация за сключения договор ще получите на Вашия електронен адрес.

Предишна СЪСТОЯ СЕ ИЗВЪНРЕДНО ОБЩО СЪБРАНИЕ НА АСОЦИАЦИЯТА ПО ВиК В СЛИВЕН
Следваща ДВЕ ЖЕНИ И МЪЖ СА ЗАДЪРЖАНИ ЗА ПРИТЕЖАНИЕ НА НАРКОТИЦИ В СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ЗЛАТОМИРА МОСТРОВА: СЛИВЕН И ЯМБОЛ ЗАСЛУЖАВАТ ОБЩА ИКОНОМИЧЕСКА ЗОНА

– Г-жо Мострова, водач сте на листите на „Има такъв народ“ в два града, които си съперничат – Ямбол и Сливен, успявате ли да намирате баланс в тази ситуация? –

Новини Сливен

ЗАДЪРЖАХА ДЕЦА ЗА ГРАБЕЖ В СЛИВЕНСКИЯ КВАРТАЛ „СТОЯН ЗАИМОВ“

Криминалисти на РУ-Сливен задържаха извършителите на грабеж в квартал „Стоян Заимов“. Две непълнолетни момчета на 15 и 17 години от квартал „Надежда“  на 16 януари са нападнали и след като

Новини Сливен

В ОБЛАСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ СЛИВЕН СЕ ПРОВЕДЕ РАБОТНА СРЕЩА С ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА ХОРАТА С УВРЕЖДАНИЯ

В навечерието на 3-ти декември – Международния ден на хората с увреждания, по покана на областния управител Минчо Афузов, се проведе работна среща с представители на организациите на инвалидите, слепите,