ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ ОТ СИМФОНИЧЕН ОРКЕСТЪР СЛИВЕН
10.01.2024 651 Прегледи

ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ ОТ СИМФОНИЧЕН ОРКЕСТЪР СЛИВЕН

Във връзка с обявените от Община Сливен дни на траур, по повод кончината на Негово Високопреосвещенство сливенския митрополит Иоаникий, концертът на Симфоничен Оркестър Сливен, планиран за Четвъртък 11 Януари 2024, от 18.30ч. в зала “Сливен”, със солист Лия Петрова /цигулка/  и диригент Григор Паликаров, няма да се състои в присъствието на публика.

Концертът ще бъде записан и излъчен по сливенската телевизия КАНАЛ 6, в допълнително уточнен ден и час, които ще бъдат публикувани в официалния сайт и в социалните мрежи на Симфоничен Оркестър Сливен.

Поднасяме своите извинения на всички почитатели на симфоничното изкуство, въпреки че създалата се ситуация е плод на независещи от нас обстоятелства.

Тези от вас, които са закупили билети за концерта на 11.01.2024, биха могли:

▪️да го презаверят за което и да е друго събитие в рамките на сезон 2023/2024 на Симфоничен Оркестър Сливен. Пълната информация за концертния календар, ще намерите на официалния ни сайт: slivensymphonyorchestra.com

▪️да получат обратно стойността на закупения билет (включително билетите закупени онлайн), всеки делничен ден от 10:00-13:00 и от 15:00-17:00ч, на касата на зала “Сливен”.

Притежателите на абонаменти със запазено място, ще получат безплатен достъп до всички съпътстващи събития в рамките на творческия сезон. Наш служител ще се свърже с вас, за предоставяне на повече информация.

Отговори на всички ваши въпроси ще получите на телефон  0878 893489, или на електронна поща ssymphonyorchestra@gmail.com.

Благодарим за разбирането.

Екипът на Симфоничен Оркестър Сливен

Предишна ФЪНКИ ПРИСТИГА В СЛИВЕН ЗАЕДНО С ТОНЧО ТОКМАКЧИЕВ, МАЯ БЕЖАНСКА И ДРУГИ С ЩУРА КОМЕДИЯ
Следваща ТАЗИ НОЩ И УТРЕ СЕ ПРОЩАВАМЕ С ДЯДО ИОАНИКИЙ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ГРЕЙНА КОЛЕДНАТА ЕЛХА НА КОТЕЛ

Наближаването на Коледа и посрещането на Нова година са едни от най-очакваните моменти в годината. Традиционната Коледна премяна грейна на площада в гр. Котел и вече допринася още повече за

Новини Сливен

СЛИВНАЛИЯ ПОИСКА РЪКАТА НА ЛЮБИМАТА СИ ПО ВРЕМЕ НА ДРИФТ С БМВ

Цецо от Сливен поиска ръката на любимата си Габи, на фона на невероятен дрифт, по време на БМВ фестивала. Всичко било замислено предварително от феновете на немската марка и приятели

Новини Сливен

ЗА ОСМИ ПЪТ В СЛИВЕН ЩЕ ИМА БЕЗПЛАТНА КАСТРАЦИЯ НА КОТКИ И КУЧЕТА

Екип от висококвалифицирани ветеринарни лекари и техници от RAR, Inc Dba Animal Spay and Neuter International пристига отново в Сливен. Те ще осъществят 8-ма поредна безплатна кампания за кастрация на