ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ ОТ КАТ-СЛИВЕН
август 6, 2021 953 Прегледи

ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ ОТ КАТ-СЛИВЕН

На 6 август /петък/ сектор „Пътна полиция”-Сливен ще работи с граждани за регистрация и пререгистрация на МПС до 15,30 часа, поради извършване на планова профилактика на автоматизираните системи. Административните дейности по „АНД” и водачи на МПС ще работят с нормално работни време / от 08,30 до 17,30 часа/.

Предишна ДНЕС Е ПРЕОБРАЖЕНИЕ ГОСПОДНЕ
Следваща ПОЛИЦАИ ОТКРИХА 100 КГ НЕЛЕГАЛЕН ТЮТЮН В СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ГАЛЯ ЗАХАРИЕВА: ПРЕЗ 2017-ТА РАБОТИХМЕ УПОРИТО, ЗА ДА БЪДЕ РОДНОТО НИ МЯСТО ПО-ДОБРО ЗА ХОРАТА

Скъпи приятели, В навечерието сме на най – светлия християнски празник – Рождество Христово и в очакване на Новата 2018 година! Изпращаме година, изпълнена с много предизвикателства, емоции и очаквания.

Новини Сливен

41 ЧОВЕКА ЩЕ Е СЪСТАВЪТ НА ОБЩИНСКОТО СОЦИАЛНО ПРЕДПРИЯТИЕ „ОЗЕЛЕНЯВАНЕ И БЛАГОУСТРОЯВАНЕ“

С пълно мнозинство ОбС – Котел прие предложението на кмета Коста Каранашев за създаване на общинско социално предприятие „Озеленяване и благоустрояване“ и Правилника за неговата дейност, структура и числен състав.

Новини Сливен

ОДМВР – СЛИВЕН И ОБЛАСТНАТА АДМИНИСТРАЦИЯ ЩЕ РАБОТЯТ ЗА ПОДОБРЯВАНЕ СИГУРНОСТТА В МАЛКИТЕ НАСЕЛЕНИ МЕСТА И НАМАЛЯВАНЕ НА ПЪТНИЯ ТРАВМАТИЗЪМ

Важни теми, свързани със сигурността и пътната безопасност в областта, бяха обсъдени  днес на работна среща от ръководството на ОДМВР-Сливен и областния управител Веселин Вълчев. Срещата е по инициатива на