ВАЖНО ЗА ХОРАТА, ВКЛЮЧЕНИ В СПИСЪЦИТЕ ЗА ЗАКУПУВАНЕ НА ДЪРВА ЗА ОГРЕВ
04.09.2023 3599 Прегледи

ВАЖНО ЗА ХОРАТА, ВКЛЮЧЕНИ В СПИСЪЦИТЕ ЗА ЗАКУПУВАНЕ НА ДЪРВА ЗА ОГРЕВ

 

Във връзка със задоволяване потребностите с дърва за огрев ОП „Земеделие, гори и водни ресурси“ уведомява жителите на община Сливен, включени в списъците за закупуване на дърва за огрев от временен горски склад, вкл. и лицата с увреждания с намалена работоспособност над 71% жители на община Сливен, че е желателно да заплатят полагащите им се дърва за огрев в срок до 12.09.2023 год.

След този срок нереализираните налични на временен склад дърва за огрев ще бъдат реализирани за жителите на община Сливен на свободна продажба при цена 80,00 лв./ м3, като транспортирането, товарене и разтоварване на дървата се осигуряват от купувача.

Всеки жител на Община Сливен може да подаде заявление в Общинско предприятие „Земеделие, гори и водни ресурси“ за закупуване на дърва за огрев на свободна продажба. Продажба ще се извършва до изчерпване на количествата.

Предишна ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ ПРОВЕДЕ СРЕЩА ПО ПРОБЛЕМИТЕ НА РАННИТЕ БРЕМЕННОСТИ И БРАКОВЕ С МАЛОЛЕТНИ МОМИЧЕТА
Следваща ЦСРИ – СЛИВЕН ОРГАНИЗИРА И ЛЕТЕН ОТДИХ ЗА 55 МЪЖЕ И ЖЕНИ СЪС СЕТИВНИ ИЛИ ФИЗИЧЕСКИ ЗАТРУДНЕНИЯ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ЧАВДАР БОЖУРСКИ: КАНДИДАТИТЕ ПОД НОМЕР 24 СА ПРОФЕСИОНАЛИСТИ С ОПИТ, ВИЗИЯ И СМЕЛОСТ

Персонална защита на живота, имуществото и личното достойнство на всеки е основен приоритет за ГЕРБ. Доказахме го и в трите кабинета с премиер Бойко Борисов. Това заяви кандидатът за народен

Новини Сливен

ТОЙ ЩЕ ОГЛАВИ ПАРТИЯ РУСОФИЛИ В СЛИВЕН

Русофилите в България вече ще имат своя партия. Нейн председател в  Сливен ще стане Юри Янков, който е общински и областен ръководител на движение Русофили в града под Сините камъни.

Новини Сливен

ГОЛЕМИТЕ БЪЛГАРСКИ МУЗИКАНТИ НА СЛИВЕНСКА СЦЕНА

В четвъртък 8 юни 2023 от 18:30ч. в зала “Сливен”, публиката ще има уникалната възможност да чуе едно истинско музикално бижу. Предпоследното събитие от 90-тия юбилеен творчески сезон на Симфоничен