БЮЛЕТИНИТЕ ЗА ТРИТЕ ВИДА ИЗБОР НА 27 ОКТОМВРИ БЯХА РАЗПРЕДЕЛЕНИ ПО ОБЩИНИ

БЮЛЕТИНИТЕ ЗА ТРИТЕ ВИДА ИЗБОР НА 27 ОКТОМВРИ БЯХА РАЗПРЕДЕЛЕНИ ПО ОБЩИНИ

Всички бюлетини, изборни книжа и материали за произвеждане на местните избори на територията на Сливенска област пристигнаха на 22 октомври.

В зала „Май“ в община Сливен бяха разпределени бюлетините и протоколите за трите вида избор, който ще се осъществи на 27 октомври.  Предаването и приемането стана в присъствието на гл. секретар на областната администрация Кирил Аврамов и по двама членове на четирите общински избирателни комисии.

На 23 октомври ще бъдат раздадени останалите изборни книжа и материали.

120 000 е тиражът на бюлетините за избор на общински кмет в Сливен, 34 200 – в Нова Загора, 18 000 – в Котел и 12 200 – в Твърдица.

Предишна ЗАПОЧВА ОСНОВЕН РЕМОНТ НА ДЕТСКА ЯСЛА 3
Следваща ОБЩИНА ТВЪРДИЦА С НОВ САЙТ ЗА ЕЛЕКТРОННО ДЕЛОВОДСТВО

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

РАЙОННА ПРОКУРАТУРА – СЛИВЕН ВНАСЯ В СЪДА ДЕЛО СРЕЩУ ИЗНАСИЛВАЧ

Само за по-малко от два месеца Районна прокуратура – Сливен приключи разследването и предаде на съд 19-годишния Божидар П., обвинен в изнасилване на възрастна жена, осъществено в град Шивачево, обл.

Новини Сливен

ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ ОТ „ПЪТНИЧЕСКИ ПРЕВОЗИ” ЕООД СЛИВЕН

уведомява пътниците ползващи автобуси по линии № 5- Сливен”Център” – кв.”Речица” и № 14 –Сливен „Център”- кв.”Дебела курия”, че от 21.09.2021г.   ще се движат без кондуктори. Първоначално билети ще се

Новини Сливен

ПЕВЧЕСКА ГРУПА ОТ СЕЛО ГЕРГЕВЕЦ ВЛЕЗЕ В УЧЕБНИКА ПО МУЗИКА

Певческата група за автентичен фолклор от сливенското село Гергевец влезе в учебника по музика за 8 клас на издателство „Просвета“. В учебника е публикувана снимка, която обхваща жени от 50