БЪЛГАРСКАТА ОБЩНОСТ ОТ САЩ С ОКУРАЖИТЕЛНО ПИСМО
март 9, 2021 1303 Прегледи

БЪЛГАРСКАТА ОБЩНОСТ ОТ САЩ С ОКУРАЖИТЕЛНО ПИСМО

Група наши сънародници, имигрирали в САЩ изпратиха писмо до Пенчо Иванов, в което му благодарят за подкрепата, която са получавали от него през годините.

„Домът на Пенчо беше винаги отворен за нас, младите имигранти. Ние оставяхме в Родината нашите майки, бащи, братя и сестри, за да търсим късмета си тук. Той ни събираше, изслушваше, съветваше, даваше ни опора, кураж и надежда, че ще се справим с новите предизвикателства.

Подкрепяме достойното му решение да се върне в България и Сливен и да събере около себе си интелигентни, компетентни и добронамерени хора, с които да спомогне за по-доброто развитие на нашата татковина. Ще подкрепяме него и „Републиканци за България“ от тук“, се казва в писмото.

Пенчо Иванов е собственик на успешен бизнес в Чикаго, но преди 2 години реши да се върне в родния Сливен. Стана популярен с това, че допринася за местната общност. Днес, той оглавява листата на ПП „Републиканци за България“ за сливенска област, и открито прокламира позитивната политика и морала в обществото.

„Не ми трябват постове и пари. В самото начало в Америка бях останал с 5 долара в джоба, но никога не съм мислил как да открадна. Всичко съм постигнал с труд. Болно ми става като видя обезверените си съграждани. Често хората ми говорят как няма за кого да гласуват, че всички са „маскари“ и няма читави хора за политика. Ето, сега в месната структура на „Републиканци за България“ събрахме хора, за които, сигурен съм, никой не може да докаже, че са опорочени, прикрити и недобронамерени. Напротив, всеки от тях се е доказал в професията и обществото и събират голямо одобрение сред своите познати и колеги.

Нека гражданите на Сливен със своя вот, да покажат, че подкрепят такива хора, и така да им дадем стимул да се множат. Ако ли не, всеки е свободен да подкрепи кандидатите на останалите листи и аз ще им пожелая само успехи“ казва Пенчо.

ПП „Републиканци за България“ се явява на предстоящите избори с номер 21 в бюлетината.

Пълната програма на партията може да видите тук:

https://republikanci.bg/RfB_election_program.pdf

 

Предишна ЗАМ.-КМЕТЪТ ИНЖ. ЛЮБОМИР ЗАХАРИЕВ С РАЗЯСНЕНИЕ ЗА ЗАДЪЛЖИТЕЛНАТА ПАСПОРТИЗАЦИЯ НА СГРАДИТЕ
Следваща ОБЛАСТНАТА БОЛНИЦА В СЛИВЕН РАЗКРИ ЧЕТВЪРТО COVID ОТДЕЛЕНИЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

СЛИВЕН ЗАГУБИ ДВАМА ЛЕКАРИ – РЕНТГЕНОЛОЗИ

Сливен загуби двама лекари – рентгенолози в края на тази седмица. Отиде си д-р Валентин Раев от Военна болница. 66-годишният специалист бе началник на отделението по рентгенология в лечебното заведение.

Новини Сливен

27-ГОДИШЕН ЗАПАЛИ ТОВАРЕН АВТОМОБИЛ

За броени часове криминалисти на участък „Петолъчка“ разкриха палеж в село Сотиря. Около 02,00 часа на 30 октомври е извършен палеж на товарен автомобил „Форд Транзит“. На място са изпратени

Новини Сливен

ДВАМА МЪЖЕ ПРЕБИХА СЛУЖИТЕЛ НА МАГАЗИН ЗА АВТОЧАСТИ В СЛИВЕН

Криминалисти на РУ-Сливен са задържали двама мъже за побой и хулиганство. На 6 юли, в 15,10 часа, от телефон 112, е получен сигнал за нанесен побой на 37-годишен мъж, служител