БУЛЕВАРДИТЕ „ХАДЖИ ДИМИТЪР”  И ”БУРГАСКО ШОСЕ” СЕ СВЪРЗВАТ С УЛИЦА
април 5, 2022 8324 Прегледи

БУЛЕВАРДИТЕ „ХАДЖИ ДИМИТЪР” И ”БУРГАСКО ШОСЕ” СЕ СВЪРЗВАТ С УЛИЦА

Булевардите „Хаджи Димитър”  и ”Бургаско шосе” тази година ще бъдат свързани с улица, която ще мине през някогашния зенитен полк на Трета армия. Това ще стане там, където улица „Пушкин” излиза на бул. „Бургаско шосе”. За строителството са планирани над 1,3 млн. лева в новия бюджет на общината. Това заяви пред Sliveninfo Георги Стоянов, общински съветник и председател на икономическата комисия в местния парламент на Сливен.

Строителството е планирано за втората половина на година. На бъдещата улица ще бъде изградена и новата пожарна на Сливен. Така огнеборците ще имат бърз достъп до два от основните булеварди на града.

Sliveninfo научи, че проектът за нова улица, минаваща през бившите казарми, е одобрен и вече съгласува с различни институции. Очаква се строителството да завърши до края на годината, след като бъдат изградени още две кръгови кръстовища в Сливен.

Предишна НА 7 АПРИЛ ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ ЗАСЕДАНИЕ НА ОБЩИНСКИ СЪВЕТ-СЛИВЕН
Следваща ХИМН НА СТО ГОДИНИ ЗВУЧИ ОТНОВО В НАЙ-СТАРОТО УЧИЛИЩЕ В СЛИВЕН – ГИМНАЗИЯ „ДОБРИ ЧИНТУЛОВ“

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ТРАГЕДИЯ! 3-ГОДИШНО ДЕТЕ ЗАГИНА, СЛЕД КАТО ПАДНА В ШАХТА КРАЙ САМУИЛОВО

3-годишно момиченце, оставено без надзор, загина в Сливен, след като падна в шахта с отпадни води. В неделя родителите взели детето на гости при свои близки в края на града.

Новини Сливен

МНОГО ПИЯН ШОФЬОР НА ДАЧИЯ Е ЗАДЪРЖАН В НОВА ЗАГОРА

Водач с алкохол 2,53 промила е установен от полицейски служители в град Нова Загора. На 3 октомври, около 22,20 часа, на ул. „В.Левски“ е извършена проверка на лек автомобил „Дачия“,

Новини Сливен

СЪДЕБЕН СЪСТАВ ОТИДЕ В ОБЛАСТНАТА БОЛНИЦА НА СЛИВЕН, ЗА ДА ГЛЕДА МЯРКА ЗА НЕОТКЛОНЕНИЕ

Съдебен състав отиде на място в Областната болница на Сливен, за да гледа мярката за неотклонение срещу Иван К., който е обвинен в опит за убийство на своята съпруга. Иван