БУЛЕВАРДИТЕ „ХАДЖИ ДИМИТЪР”  И ”БУРГАСКО ШОСЕ” СЕ СВЪРЗВАТ С УЛИЦА
05.04.2022 8988 Прегледи

БУЛЕВАРДИТЕ „ХАДЖИ ДИМИТЪР” И ”БУРГАСКО ШОСЕ” СЕ СВЪРЗВАТ С УЛИЦА

Булевардите „Хаджи Димитър”  и ”Бургаско шосе” тази година ще бъдат свързани с улица, която ще мине през някогашния зенитен полк на Трета армия. Това ще стане там, където улица „Пушкин” излиза на бул. „Бургаско шосе”. За строителството са планирани над 1,3 млн. лева в новия бюджет на общината. Това заяви пред Sliveninfo Георги Стоянов, общински съветник и председател на икономическата комисия в местния парламент на Сливен.

Строителството е планирано за втората половина на година. На бъдещата улица ще бъде изградена и новата пожарна на Сливен. Така огнеборците ще имат бърз достъп до два от основните булеварди на града.

Sliveninfo научи, че проектът за нова улица, минаваща през бившите казарми, е одобрен и вече съгласува с различни институции. Очаква се строителството да завърши до края на годината, след като бъдат изградени още две кръгови кръстовища в Сливен.

Предишна НА 7 АПРИЛ ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ ЗАСЕДАНИЕ НА ОБЩИНСКИ СЪВЕТ-СЛИВЕН
Следваща ХИМН НА СТО ГОДИНИ ЗВУЧИ ОТНОВО В НАЙ-СТАРОТО УЧИЛИЩЕ В СЛИВЕН – ГИМНАЗИЯ „ДОБРИ ЧИНТУЛОВ“

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

КМЕТЪТ КОСТА КАРАНАШЕВ ПОЗДРАВИ ГРАЖДАНИ И САМОДЕЙЦИ ОТ ОБЩИНА КОТЕЛ ПО ПОВОД 1-ВИ МАРТ

Навсякъде по света хората посрещат пролетта с огромна радост и вълнение, но България е една от малкото държави, които празнуват нейното идване с два празника – Баба Марта и празникът

Новини Сливен

900 БАЛИ ИЗГОРЯХА ПРИ ПОЖАР В СЕЛО ЧЕРВЕНАКОВО

На  30 септември в 17,38 часа е получен сигнал за пожар в стопански двор в село Червенаково. На място са изпратени два екипа на РСПБЗН-Твърдица и един екип на РСПБЗН-Сливен.

Новини Сливен

Д-Р ВАСИСЛАВ ПЕТРОВ ПОЗДРАВЯВА КОЛЕГИТЕ СИ, КОИТО ПРАЗНУВАТ В ДЕНЯ НА РОДИЛНАТА ПОМОЩ

Изпълнителният директор на МБАЛ „Д-р Иван Селимински“-Сливен – д-р Васислав Петров, поздравява всички акушер-гинеколози, неонатолози и акушерки, които работят в болницата, с днешния Ден на родилната помощ. „Благодаря ви за