БСП „УДАРИ ДЕСЕТКАТА“ С Д-Р ИВАН ДАНЧЕВ

БСП „УДАРИ ДЕСЕТКАТА“ С Д-Р ИВАН ДАНЧЕВ

БСП „удари десетката“ с включването на стоматолога д-р Иван Данчев в своята листа за общински съветници. За известния зъболекар може да се гласува с бюлетина № 56 и преференция 110.

Д-р Иван Данчев не бе познат в публичния живот на Сливен до преди четири години, когато стана съветник . Още първата година в местния парламент той показа, че за него интересите на сливенските граждани стоят по-високо от частния интерес. И го демонстрира на няколко пъти  със свои гласувания. Тихо и без много шум стоматологът успя да си създаде име на принципен съветник , който спазва стриктно закона и милее за доброто настояще и бъдеще на Сливен.

Сигурно за това в края на мандата д-р Данчев имаше оферти от различни политически сили.

„Мисля, че в Сливен и по-специално в кв. „Даме Груев“, където живея и практикувам, човек не може да бъде друг освен със силна социална чувствителност. Още повече това се отнася за стоматолог“, споделя д-р Данчев. Който не веднъж и дваж е помагал на своите съкварталци в различни начинания.

47-годишният зъболекар днес е председател на Управителния съвет на Районната колегия на Българския зъболекарски съюз и член на управителния съвет на съюза в национален мащаб. Той е щастлив със своята съпруга, която е инженер и сина си, който учи медицина. Голямото удоволствие за д-р Иван Данчев е неговата работа като стоматолог.

„Тя ми носи удовлетворение и сигурно затова рядко се измарям, въпреки дългия работен ден“, признава кандидатът за общински съветник.

В малкото свободно време д-р Данчев обича да ходи на морски риболов с лодка или да играе тенис на маса. Понякога кара ски и се отдава на любимото си джудо. Редовно ловува със свои приятели. Малцина знаят, че Иван Данчев играе страхотно народни танци, а още по-голяма тайна са неговите музикални наклонности – той свири на китара и обича да пее.

„Когато човек е с приятели се отпускам и отново хващам китарата, както в студентските години“, споделя стоматологът.

Д-р Иван Данчев вярва, че Сливен може да има по-добро бъдеще. Оптимист по природа той мечтае студентите от Сливен, където и да днес, да се завърнат в родния си град.

„Вярвам, че с общи усилия това е възможно“, категоричен е д-р Иван Данчев.

Предишна МАЛКАТА ЙОАНА ДИМИТРОВА ОТ СЛИВЕН СПЕЧЕЛИ ПЪРВО И ТРЕТО МЯСТО НА ТУРНИР ОТ СВЕТОВНАТА КУПА В ЧЕХИЯ
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ПРОЕКТ НА МЛАДЕЖКИ ДОМ – СЛИВЕН В ИТАЛИЯ

Между 02 и 10 септември по програма „Еразъм +”, се проведе младежки обмен “Europe in comic” в Новара, Италия, в която взеха участие осем младежи от Младежки общински съвет и

Новини Сливен

ИЗЛОЖБА НА МЛАДИ ТАЛАНТИ В ГАЛЕРИЯ „СЕДЕМ“

Изложба живопис с творби на Габриела Емилова, Вероника Тодорова и Симона Живкова бе открита на 18. февруари в галерия „Седем“. Трите талантливи млади художнички са ученички в НХГ „Димитър Добрович“-Сливен.

Новини Сливен

25 ДУШИ В СЛИВЕНСКА ОБЛАСТ СА ГЛОБЕНИ ЗА НЕНОСЕНИ НА МАСКИ

ОДМВР-Сливен оказва пълно съдействие на институциите за изпълнение на мерките от Националния оперативен щаб във връзка с ограничаване разпространението на  COVID-19. През изминалото денонощие са извършени 776 проверки за спазване