БСП „УДАРИ ДЕСЕТКАТА“ С Д-Р ИВАН ДАНЧЕВ

БСП „УДАРИ ДЕСЕТКАТА“ С Д-Р ИВАН ДАНЧЕВ

БСП „удари десетката“ с включването на стоматолога д-р Иван Данчев в своята листа за общински съветници. За известния зъболекар може да се гласува с бюлетина № 56 и преференция 110.

Д-р Иван Данчев не бе познат в публичния живот на Сливен до преди четири години, когато стана съветник . Още първата година в местния парламент той показа, че за него интересите на сливенските граждани стоят по-високо от частния интерес. И го демонстрира на няколко пъти  със свои гласувания. Тихо и без много шум стоматологът успя да си създаде име на принципен съветник , който спазва стриктно закона и милее за доброто настояще и бъдеще на Сливен.

Сигурно за това в края на мандата д-р Данчев имаше оферти от различни политически сили.

„Мисля, че в Сливен и по-специално в кв. „Даме Груев“, където живея и практикувам, човек не може да бъде друг освен със силна социална чувствителност. Още повече това се отнася за стоматолог“, споделя д-р Данчев. Който не веднъж и дваж е помагал на своите съкварталци в различни начинания.

47-годишният зъболекар днес е председател на Управителния съвет на Районната колегия на Българския зъболекарски съюз и член на управителния съвет на съюза в национален мащаб. Той е щастлив със своята съпруга, която е инженер и сина си, който учи медицина. Голямото удоволствие за д-р Иван Данчев е неговата работа като стоматолог.

„Тя ми носи удовлетворение и сигурно затова рядко се измарям, въпреки дългия работен ден“, признава кандидатът за общински съветник.

В малкото свободно време д-р Данчев обича да ходи на морски риболов с лодка или да играе тенис на маса. Понякога кара ски и се отдава на любимото си джудо. Редовно ловува със свои приятели. Малцина знаят, че Иван Данчев играе страхотно народни танци, а още по-голяма тайна са неговите музикални наклонности – той свири на китара и обича да пее.

„Когато човек е с приятели се отпускам и отново хващам китарата, както в студентските години“, споделя стоматологът.

Д-р Иван Данчев вярва, че Сливен може да има по-добро бъдеще. Оптимист по природа той мечтае студентите от Сливен, където и да днес, да се завърнат в родния си град.

„Вярвам, че с общи усилия това е възможно“, категоричен е д-р Иван Данчев.

Предишна МАЛКАТА ЙОАНА ДИМИТРОВА ОТ СЛИВЕН СПЕЧЕЛИ ПЪРВО И ТРЕТО МЯСТО НА ТУРНИР ОТ СВЕТОВНАТА КУПА В ЧЕХИЯ
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ УЧАСТВА ВЪВ ФОРУМ НА ЕНП

Кметът на Сливен Стефан Радев участва днес във форум на ЕНП в София. Събитието поставя началото на инициативите на местно равнище за европейските избори през 2019 г. под мотото „Европа

Новини Сливен

ПРОТЕСТ „СИСТЕМАТА НИ УБИВА“ СЕ ПОЯВИ И В СЛИВЕН

Протест на майки под надслов „Системата ни убива“ се появи и в Сливен. Майките с колички и плакати са разположени пред сградата на Община Сливен. „Организираме и подписка в подкрепа

Новини Сливен

ПЕТ ГОРЯЩИ КОМИНА ВДИГНАХА НА КРАК ОГНЕБОРЦИ В СЛИВЕН И ТВЪРДИЦА

Екипи на Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“-Сливен са се отзовала на 11 сигнала през изминалото денонощие. 5 сигнала  за запалени комини, един в Твърдица и 4 в