БСП – СЛИВЕН ПРЕДСТАВИ ЛИСТАТА СИ С КАНДИДАТИ ЗА НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ

БСП – СЛИВЕН ПРЕДСТАВИ ЛИСТАТА СИ С КАНДИДАТИ ЗА НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ

БСП – Сливен излиза на предстоящите избори за народни представители с подготвен екип от специалисти, който предлага разумни решения за преодоляване на икономическата, социалната и здравната криза в страната.

Начело на листата застава заместник-председателят на социалистическата партия Атанас Зафиров, който за трети път е определен за водач на левицата в Сливенски избирателен район. Завършил е магистратура по „Национална сигурност“, „Финанси“ и „Български език и история“. Специализирал е „Политология“ и „Политически мениджмънт“. Докторант е по „История“. Зафиров бе и председател на Комисията по отбрана в 46-ото Народно събрание.

На второ място е известният хирург д-р Събина Петканска, член на Българския лекарски съюз, Българското хирургическо дружество и Съюза на детските хирурзи в България.

Трета позиция заема общинският съветник от левицата в Нова Загора Димитър Бънов, който е инженер по образование. Специализирал е „Политически мениджмънт“ в Нов български университет.

Четвърти е бившият кмет на село Самуилово и настоящ общински съветник от БСП в Сливен Радослав Кутийски.

Юристът Румен Бозуков е на пето място в кандидат-депутатската листа. Шестата позиция е за Ваня Колева, която е общински съветник и председател на социалистическата партия в Твърдица.

На седмо място се нарежда адвокат Сиво Сивов, който е представител на коалиционния партньор и заместник-председател на ПП „Движение за социален хуманизъм“.

Осми по ред е Красимир Сивов, електроинженер по образование и управител на транспортна фирма в Сливен. Девети е магистърът по „Технология и управление на транспорта“ от Русенския университет Юлиян Иванов.

Първият български рейнджър и участник в две мисии на ООН Янко Янков заема десетото място в листата на БСП – Сливен. Той е бивш кмет на село Селиминово, автор на четири книги и член на независимите писатели в България.

Гласувайте за разумните решения с № 33 в бюлетината на изборите за народни представители!

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

Предишна В ПОНЕДЕЛНИК ЗАПОЧВА РАБОТА МОБИЛЕН ВАКСИНАЦИОНЕН КАБИНЕТ ПРЕД „БИЛЛА“ В СЛИВЕН
Следваща ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС ОТ УПРАВАТА НА ХОТЕЛСКИ КОМПЛЕКС „СВЕТИ НИКОЛА“ – СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ОНЛАЙН ПРИЕМНИ ЗА ГРАЖДАНИ ОРГАНИЗИРАТ ОБЩИНСКИТЕ СЪВЕТНИЦИ ОТ ГЕРБ – СЛИВЕН

Онлайн приемни за граждани организират общинските съветници от ГЕРБ – Сливен. Желаещите да споделят проблем, да зададат въпрос или да изкажат идея за развитието на града, могат да избират между

Новини Сливен

3337 МАРИИ ПРАЗНУВАТ В ОБЩИНА СЛИВЕН

Един от най-важните и значими празници отбелязваме днес – Успение Богородично. В община Сливен дамите, носещи името Мария са 3337. От тях 2467 са с постоянен адрес в град Сливен.

Новини Сливен

16 СЛУЧАЯ НА COVID-19 БЯХА РЕГИСТРИРАНИ ОТ 20 ДО 26 ЮЛИ

  В периода от 20 до 26 юли бяха регистрирани 16 случая на коронавирусни инфекции в Сливен и областта, съобщиха от Областния кризисен щаб.  В предходния едноседмичен период новозаболелите бяха 26