БСП-СЛИВЕН ПОИСКА ОСТАВКАТА НА ДЕПУТАТА ОТ НФСБ ПЕТЪР ПЕТРОВ

БСП-СЛИВЕН ПОИСКА ОСТАВКАТА НА ДЕПУТАТА ОТ НФСБ ПЕТЪР ПЕТРОВ

ПОЗИЦИЯ

на ОбС на БСП- Сливен във връзка с изказване на депутата от НФСБ Петър Петров, избран от 21-ви Сливенски МИР

            УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,

            През последните дни станахме свидетели на непремерено, арогантно и крайно неприемливо отношение от страна на коалиционните партньори на ГЕРБ- НФСБ, с председател Валери Симеонов. Избраният техен представител от град Сливен Петър Петров си позволи следното изказване пред Дарик радио по отношение на децата с увреждания:

„Тези деца, е моето дълбоко убеждение, че трябва да бъдат дадени в домове, където с тях да се занимават специалисти.“

            Такова публично изказване явно характеризира управление, тотално отдалечено от хората, което няма как да бъде извинено или оправдано.

            Факт е, че през последните седмици в България избухнаха спонтанни протести, за които една от причините е точно това безхаберие и откъсване на управляващата върхушка от проблемите на народа.

             Естествено е желанието на г-н Петров и такива като него, да неглижират и омаловажат недоволството на хората. Целта на този стремеж, според нас, е да се запази статуквото, за да може ГЕРБ и неговите присъдружни организации да останат на власт.

            В качеството си на най- голяма опозиционна сила на национално и местно ниво, ние от БСП- Сливен, изразяваме възмущение от такъв тип поведение на управляващата коалиция въобще и на Петър Петров в частност.

            Подкрепяме решението на НС на БСП и председател Нинова да се иска оставката на г-н Симеонов и такива като г-н Петров.

 

АТАНАС ДЕЛИБАЛТОВ,

Председател на БСП- Сливен

Предишна ВИКАТ ОЩЕ СВИДЕТЕЛИ ЗА ВЗРИВА КРАЙ ПЕТОЛЪЧКАТА ПОЧТИ 7 Г. СЛЕД ИНЦИДЕНТА
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ТАНЦУВАЩИ КАЗАНИ ЗА БОКЛУК В СЛИВЕН

Казаните за боклук в Сливен започнаха да „танцуват“. Особено тези, които са празни. Силният вятър  буквално ги „разхожда“ по улиците. Гледка, която не е необичайна под Сините камъни. Снимката е

Новини Сливен

ПРОКУРОРСКИ АРЕСТ ЗА ЧЕТИРИМА ЖИТЕЛИ НА КВАРТАЛ „НАДЕЖДА“

Районна прокуратура – Сливен задържа за 72 часа Йонко Д., Симеон Б., Ангел Д. и Антон И. Те са обвинени за това,че на 18.10.2018г. в гр. Сливен, извършил непристойни действия,

Новини Сливен

ОПРОВЕРЖЕНИЕ ОТ „ВиК“ – СЛИВЕН

Във връзка с разпространената от агенция „Фокус“ и повторена от „Дарик радио“ информация за цената на водата в Сливен, която се позовава на „новина“, съобщена от „ВиК“ – Сливен, ръководството

0 коментара

Все още няма коментари!

Може да сте първият който коментира публикацията!

Остави коментар

one × 1 =