БСП-СЛИВЕН НАПРАВИ СВОИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА „ВИЗИЯ ЗА БЪЛГАРИЯ” НА ГОДИШНА КОНФЕРЕНЦИЯ

БСП-СЛИВЕН НАПРАВИ СВОИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА „ВИЗИЯ ЗА БЪЛГАРИЯ” НА ГОДИШНА КОНФЕРЕНЦИЯ

В събота /1 декември 2018/, в к-с „Национал“ се проведе годишно заседание на Сливенската общинска конференция на Българската социалистическа партия. То бе свикано по инициатива на Общинския съвет на сливенските социалисти, като основен акцент на събитието бе събирането и утвърждаването на  предложения и позиции по проекта „Визия за България“.

В ръководството на конференцията участваха народните представители Таско Ерменков и ген. Кольо Милев, областният председател на БСП Асен Гагаузов, Деян Дечев- член на Изпълнителното бюро на БСП- Сливен и заместник председател на местния парламент, общинския съветник Радослав Кутийски. Водещ на събранието бе Корнелий Желязков- бивш областен управител на Сливен в периода 2013- 2014 год.

Заседанието започна с доклад на председателя на Сливенската общинска партийна организация Атанас Делибалтов.

„Нашата цел е постигане на най- висок резултат на БСП в изборите за членове на Европейския парламент, следващата битка само няколко месеца след това са местните избори.

През 2015 год. ГЕРБ доведе до абсолют стремежа си за овладяване на властта, не само в централната държавна власт, но и на местно ниво чрез кметовете на общини и населени места. Доминиращо е присъствието на ГЕРБ и в общинските съвети. За трите си мандата в управлението ГЕРБ успяха да слеят на практика партия и държава. Върху нашите плещи лежи нелеката задача да се опитаме да преборим с демократични средства опорочения модел на управление.“, заяви председателят Делибалтов.

Припомняме, че с проекта „Визия за България“ БСП заяви готовността си да формира ясни и изпълними цели с оглед стабилизирането на страната и излизането ѝ от перманентната криза, в която се намира и в социално, и в икономическо отношение. За първи път се потърси мнението не само на всеки социалист, но и на всеки български гражданин. С това БСП ясно доказа стремежа си да е партия на действието, а не на статуквото.

На заседанието се приеха и гласуваха предложения за изменение и допълнение на проекта „Визия за България“, които ще бъдат официално депозирани в деловодството на Националния съвет на Партията. Окончателия вариант на документа ще бъде гласуван на заседания на 49-ия конгрес на БСП, който ще се проведе на 26 януари 2019год.

 

ПРЕСЦЕНТЪР на БСП- СЛИВЕН

 

Предишна АНГЕЛИНА НЕДИН РЕДИ ЮБИЛЕЙНА ИЗЛОЖБА В СОЗОПОЛ
Следваща ПРОТЕСТИРАЩИТЕ НЕ УСПЯХА ДА БЛОКИРАТ МАГИСТРАЛАТА ПРИ НОВА ЗАГОРА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен 0 коментара

„ВиК“ – СЛИВЕН – С ПРОЕКТ ЗА ПОДОБРЯВАНЕ КАЧЕСТВОТО НА РАБОТНИТЕ МЕСТА

ВСТЪПИТЕЛНА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ по спечелен важен социален проект ще проведе „В и К“ – Сливен на 20 ноември, понеделник, от 10,00 ч. в пресклуба на БТА в областната администрация. Проектът, озаглавен

Новини Сливен 0 коментара

ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

Дневна доза Класически Пенсионер: – Прави скандал за 5 стотинки в магазина, хвърля 20 000 лв. през балкона. Депутат е подал оплакване за реална заплаха за живота му след като

Новини Сливен 0 коментара

БЪЛГАРСКА ЧЕРГА С ПАТРИОТИЧНИ СТИХОВЕ ПОСРЕЩА ГОСТИТЕ НА ГРАДСКАТА ГРАДИНА В СЛИВЕН

Ученици от Национална художествена гимназия „Димитър Добрович“ – Сливен благоустрояват част от градския парк. Това съобщиха от учебното заведение. Постаментът в началото на градската градина, върху който навремето се намираше

0 коментара

Все още няма коментари!

Може да сте първият който коментира публикацията!

Остави коментар

2 × 5 =