БСП-СЛИВЕН НАПРАВИ СВОИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА „ВИЗИЯ ЗА БЪЛГАРИЯ” НА ГОДИШНА КОНФЕРЕНЦИЯ

БСП-СЛИВЕН НАПРАВИ СВОИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА „ВИЗИЯ ЗА БЪЛГАРИЯ” НА ГОДИШНА КОНФЕРЕНЦИЯ

В събота /1 декември 2018/, в к-с „Национал“ се проведе годишно заседание на Сливенската общинска конференция на Българската социалистическа партия. То бе свикано по инициатива на Общинския съвет на сливенските социалисти, като основен акцент на събитието бе събирането и утвърждаването на  предложения и позиции по проекта „Визия за България“.

В ръководството на конференцията участваха народните представители Таско Ерменков и ген. Кольо Милев, областният председател на БСП Асен Гагаузов, Деян Дечев- член на Изпълнителното бюро на БСП- Сливен и заместник председател на местния парламент, общинския съветник Радослав Кутийски. Водещ на събранието бе Корнелий Желязков- бивш областен управител на Сливен в периода 2013- 2014 год.

Заседанието започна с доклад на председателя на Сливенската общинска партийна организация Атанас Делибалтов.

„Нашата цел е постигане на най- висок резултат на БСП в изборите за членове на Европейския парламент, следващата битка само няколко месеца след това са местните избори.

През 2015 год. ГЕРБ доведе до абсолют стремежа си за овладяване на властта, не само в централната държавна власт, но и на местно ниво чрез кметовете на общини и населени места. Доминиращо е присъствието на ГЕРБ и в общинските съвети. За трите си мандата в управлението ГЕРБ успяха да слеят на практика партия и държава. Върху нашите плещи лежи нелеката задача да се опитаме да преборим с демократични средства опорочения модел на управление.“, заяви председателят Делибалтов.

Припомняме, че с проекта „Визия за България“ БСП заяви готовността си да формира ясни и изпълними цели с оглед стабилизирането на страната и излизането ѝ от перманентната криза, в която се намира и в социално, и в икономическо отношение. За първи път се потърси мнението не само на всеки социалист, но и на всеки български гражданин. С това БСП ясно доказа стремежа си да е партия на действието, а не на статуквото.

На заседанието се приеха и гласуваха предложения за изменение и допълнение на проекта „Визия за България“, които ще бъдат официално депозирани в деловодството на Националния съвет на Партията. Окончателия вариант на документа ще бъде гласуван на заседания на 49-ия конгрес на БСП, който ще се проведе на 26 януари 2019год.

 

ПРЕСЦЕНТЪР на БСП- СЛИВЕН

 

Предишна АНГЕЛИНА НЕДИН РЕДИ ЮБИЛЕЙНА ИЗЛОЖБА В СОЗОПОЛ
Следваща ПРОТЕСТИРАЩИТЕ НЕ УСПЯХА ДА БЛОКИРАТ МАГИСТРАЛАТА ПРИ НОВА ЗАГОРА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен 0 коментара

21-ГОДИШНА ЖЕНА СЕ ОБЕСИ В СЛИВЕН

Млада жена от Сливен е намерена обесена в местността „Барутните погреби“, научи Sliveninfo. Случайно преминаващ собственик на вила съобщил на полицията за обесеното момиче, което било намерено в изоставена сграда.

Новини Сливен 0 коментара

УЧЕНИЦИ ОТ СТРОИТЕЛНАТА ГИМНАЗИЯ В СЛИВЕН ПОЛУЧИХА ПРЕСТИЖНИ СЕРТИФИКАТИ НА „TARKETT“

По покана на Таркетт България, ученици от Сливенската гимназия по строителство и архитектура „Арх. Георги Козаров“, посетиха завода на Tarkett за производство на подови настилки в град Бачка Паланка (Сърбия). Това съобщи за Sliveninfo

Новини Сливен 0 коментара

ЯЗОВИР „АСЕНОВЕЦ“ УВЕЛИЧАВА ВОДНИТЕ СИ ЗАПАСИ

В резултат на последните дъждове, притокът на дъждовни и снежни води в яз. „Асеновец“ се увеличава. В момента обемът на основния водоизточник на Сливен е 24 100 000 куб. м при максимален

0 коментара

Все още няма коментари!

Може да сте първият който коментира публикацията!

Остави коментар

16 + twelve =