БСП – СЛИВЕН ИЗБИРА СВОИТЕ КАНДИДАТИ ЗА ДЕПУТАТИ НА НЕПРИСЪСТВЕНА КОНФЕРЕНЦИЯ
януари 14, 2021 1097 Прегледи

БСП – СЛИВЕН ИЗБИРА СВОИТЕ КАНДИДАТИ ЗА ДЕПУТАТИ НА НЕПРИСЪСТВЕНА КОНФЕРЕНЦИЯ

Първата по рода си неприсъствена общинска конференция за избор на кандидати за депутати ще провее БСП – Сливен. Форумът е насрочен за 30 януари, научи Sliveninfo.

„Делегатите ще гласуват 2 или 3 дни, идвайки поединично в нашата централа“, заяви пред Sliveninfo Асен Гагаузов, областен лидер на сливенските социалисти. В момента текат събранията на партийните организации, които се провеждат също неприсъствено. Партийните секретари обхождат домовете на членовете на организацията, събирайки предложенията, които трябва да са заявени с подпис.

Sliveninfo научи, че на този етап няма изненади при кандидатите за депутати, предложени от социалистите. Очакват се и доста отводи.

Предишна МИТНИЧАРИ СПИПАХА НАД 1000 СМАРТФОНА ЗА 300 БОНА
Следваща С ПРИЕТИТЕ НА ПЪРВО ЧЕТЕНЕ ПРОМЕНИ В ЗАКОНА ЗА ПЧЕЛАРСТВОТО, ОТПАДА ИЗИСКВАНЕТО ЗА ДВОЙНА РЕГИСТРАЦИЯ НА ПЧЕЛИНИТЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

24-ГОДИШНА ЖЕНА ЩЕ БЪДЕ СЪДЕНА ЗА ПРОСИЯ

На 9 април в РУ-Сливен е образувано досъдебно производство срещу жена на 24 години. От извършените процесуално-следствени действия се установява, че Е.Х. от град Сливен системно се  занимава с просия

Новини Сливен

ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

  Лекар пита пациент: – Как сте със съня? – Лошо, докторе. Вечер си лягам рано, сутрин ставам късно, а следобед се въртя с часове и не мога да заспя.

Новини Сливен

ФИРМА „РИКАС“ ПОЗДРАВЯВА СЛИВНАЛИИ С НАСТЪПВАЩИТЕ ПРАЗНИЦИ

Фирма „Рикас“ поздравява жителите и гостите на Сливен и региона с настъпващите Коледни и Новогодишни празници. Специален поздрав отправяме към нашите служители и към техните семейства. Бъдете живи и здрави!