БСП ПОДАДЕ ДОКУМЕНТИ ЗА РЕГИСТРАЦИЯ В РИК – СЛИВЕН
март 1, 2021 1244 Прегледи

БСП ПОДАДЕ ДОКУМЕНТИ ЗА РЕГИСТРАЦИЯ В РИК – СЛИВЕН

Влизаме в битката за нов парламент с увереността, че имаме кандидат – депутати, които са знаещи, можещи и с активни позиции. Нашата цел е победа. Това заяви пред Асен Гагаузов, областен лидер на социалистите в Сливен. Изявлението му дойде малко след като БСП подаде документи за регистрации в РИК – Сливен.

На стълбите пред областната администрация за снимка позираха шестима от всичките 12 кандидати за депутати на левицата. Сред тях бяха Деян Дечев и д-р Събина Петканска, които са съответно 2-ри и 3-ти в листата.

Предишна ЗА СЕДМИЦА С БЛИЗО 40 ПРОЦЕНТА Е УВЕЛИЧЕНА ЗАБОЛЯЕМОСТТА В ОБЛАСТ СЛИВЕН
Следваща ПОЗДРАВ ЗА ТРЕТИ МАРТ ОТ ФИРМА „ФИШКОМ“ – СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ОБЩИНА СЛИВЕН СТАРТИРА ПРИЕМА НА УЧЕНИЦИ В ПЪРВИ КЛАС

Модулът за регистрация на заявленията за прием на учениците в първи клас за учебната 2020/2021 г. беше отворен днес в 13 часа. Достъпът до специализирания сайт за прием се осъществява

Новини Сливен

„ПЛАНЕТА ПАЙНЕР“ ОТКРИВА ДИСКОТЕКА В ЦЕНТЪРА НА СЛИВЕН

Една от най-популярните български музикални компании „Планета Пайнер“ открива своя дискотека в Сливен, научи Sliveninfo. Заведението ще се помещава в кино „Агликина поляна“ и ще се нарича „Планета Пайнер клуб“.

Новини Сливен

НАРЯЗАХА ЧЕТИРИТЕ ГУМИ НА БМВ

На 17 юни 43-годишен мъж от село Ябланово е подал заявление в полицейския участък в селото за причинени материални щети по личния му лек автомобил. През нощта на 16 срещу