БСП ОРГАНИЗИРА БЕЗПЛАТЕН ТРАНСПОРТ ЗА БУЗЛУДЖА
юни 23, 2021 588 Прегледи

БСП ОРГАНИЗИРА БЕЗПЛАТЕН ТРАНСПОРТ ЗА БУЗЛУДЖА

на 3-ти юли /събота/ Българската Социалистическа Партия ще чества 130 години от създаването си на връх Бузлуджа. Традиционният събор на левицата бъде и своеобразно закриване на предизборната кампания.

Общинският съвет на БСП – Сливен организира безплатен транспорт за всички членове и симпатизанти, които желаят да се включат в честването.

Всеки желаещ може да се запише в централата на БСП – Сливен, която се намира на ул.Димитър Добрович 1 или на телефон 0879834422

Предишна ВЕЧЕР НА ИЗКУСТВОТО "ARTEVINO" ПОДАРИХА ЖЕНИ ГЕРБ-СЛИВЕН НА 25 ДАМИ
Следваща ЯМБОЛСКИ МЕДИЦИ ПОДКРЕПИХА Д-Р ДИМИТЪР РУНКОВ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ ПОЗДРАВЯВА ЖИТЕЛИТЕ НА ОБЩИНА СЛИВЕН СЪС СЪЕДИНЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ

Уважаеми съграждани, На този ден преди 135 години българският народ показа, че с устрем, енергия и решителност, има волята да изгради своето бъдеще и постави отново националния идеал над всичко.

Новини Сливен

XXI НАЦИОНАЛЕН ФЕСТИВАЛ НА ДЕТСКАТА КНИГА – ПЪРВИ ДЕН

От 8 до 10 май 2019г., за двадесет и първа поредна година в Сливен ще се проведе най-приказния, най-усмихнатия, най-смисления детски празник в България наречен Национален фестивал на детската книга.

Новини Сливен

ДИМИТЪР МИТЕВ ВРЪЧИ НАГРАДИ НА ПОБЕДИТЕЛИТЕ ОТ „СЦЕНА ПОД СИНИТЕ КАМЪНИ“

Приключи вторият Национален детско – юношески театрален фестивал „Сцена под Сините камъни”. 160 деца от страната участваха в надпреварата на сцената на зала „Зора”. Тридневният театрален маратон се проведе под