БСП ОПРЕДЕЛЯ СВОЯ КАНДИДАТ ЗА КМЕТ НА СЛИВЕН НА 31 АВГУСТ
юли 10, 2019 717 Прегледи

БСП ОПРЕДЕЛЯ СВОЯ КАНДИДАТ ЗА КМЕТ НА СЛИВЕН НА 31 АВГУСТ

БСП ще определи своя кандидат за кмет на Община Сливен на 31 август. На тази дата е насрочена конференцията на общинската организация на социалистите, научи Sliveninfo. Изборът ще стане с тайно гласуване от делегатите, както повелява уставът на партията.

Sliveninfo научи, че в момента текат събранията на основни партийни организации, на които се издигат кандидати за кмет и общински съветници. Най-често издиганите кандидати за кмет са Кольо Милев, Деян Дечев, Минчо Афузов и Радослав Кутийски.

Конференцията ще подреди и съветническата листа на БСП в Сливен. В нея се очаква да има имена на безпартийни, които ще бъдат от гражданската квота.

Предишна ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ
Следваща КЪДЕ И ДОКОГА НЯМА ДА ИМА ВОДА В СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

СЛИВНАЛИЯ СТАНА ЕВРОПЕЙСКИ ШАМПИОН С НОВ РЕКОРД

Спортистът от сливенската школа Божидар Андреев спечели титлата в категория до 73 килограма на Европейското първенство по вдигане на тежести в Батуми. 21-годишният ни щангист триумфира с двубой от 345

Новини Сливен

ЗАПОЧВА ПРЪСКАНЕ НА ТРЕВНИТЕ ПЛОЩИ СРЕЩУ КЪРЛЕЖИ

През месеците април и май ще се извърши дезакаризация на тревните площи на ЦАО “Надежда”, ЦАО “Речица”, град Кермен, социалните и детските заведения в гр. Сливен и населените места, гробищни

Новини Сливен

140 КМ/ЧАС ДОСТИГНА СКОРОСТТА НА ВЯТЪРА В СЛИВЕН, СЪБОРЕНО Е ДЪРВО В КВАРТАЛ „ДРУЖБА“

Възникналите два пожара в района на ТЕЦ – Сливен са овладени и локализирани и всички институции са ангажирани с ликвидирането на последиците. Това заяви кметът на община Сливен Стефан Радев.