БСП НАЙ-АКТИВНО ТЪРСИ ГЛАСОВЕТЕ НА БИВШИ ВОЕННИ В СЛИВЕН
07.03.2023 1150 Прегледи

БСП НАЙ-АКТИВНО ТЪРСИ ГЛАСОВЕТЕ НА БИВШИ ВОЕННИ В СЛИВЕН

Червената партия в Сливен се оказа най-активният политически играч, който търси гласове на бивши военни за изборите на 2 април. Прави впечатление, че в листата на БСП има цели трима военни от резерва.

Един от тях е генерал. Иде реч за Кольо Милев, който е и бивш кмет на Сливен. Той има зад гърба си и два депутатски мандата. Милев е бил командир на някогашния сапьорен полк.

В листата на БСП е и Петър Димитров, който е майор от резерва. Той е изкарал службата си в бившата танкова бригада, където е бил войскови разузнавач.

Третият бивш военен е полковникът от резерва Янко Янков, който е участник в първата българска военна мисия в Камбоджа. Той е танкист по специалност и е служил в бившата танкова бригада в Сливен.

Предишна УЧАСТИЕ НА АКАД. ИВАНКА ДЕНЕВА ОТ СЛИВЕН В СЕМИНАРА НА ИНСТИТУТА ЗА ИНОВАЦИИ
Следваща КОЙ СЕГА Е № 1?

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ТОЙ НАПРАВИ ИСТИНСКИ ПРАЗНИК В СЛИВЕН

  Уникален ретро парад в центъра на Сливен. Над 100 ретро автомобила и 50 мотоциклета дефилираха в събота по улиците на града. По-късно автомобилите бяха изложени няколко часа на площад

Новини Сливен

32-ГОДИШЕН МЪЖ Е НА КОМАНДНО ДИШАНЕ СЛЕД ТЕЖКА КАТАСТРОФА

От 23 до 25 август спешна помощ са потърсили 188 души. От тях 69 са хоспитализирани. 11 са пострадалите при 6 пътни инцидента, от които 5 са приети в болницата.

Новини Сливен

МИНЧО АФУЗОВ: НЕСЕРИОЗНО Е ДА СЕ ГОВОРИ, ЧЕ ОБЛАСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ ЗАБАВЯ УМИШЛЕНО СТРАТЕГИЧЕСКИ РЕШЕНИЯ НА ОБЩИНСКИ СЪВЕТ СЛИВЕН

По повод направено изявление от председателя на Общински съвет Сливен Димитър Митев, в което се твърди, че Областна администрация тенденциозно бави стратегически решения на Общинския съвет, днес областният управител Минчо