БСП ВАДИ ГЕНЕРАЛСКИ КОЗ В СЛИВЕН

БСП ВАДИ ГЕНЕРАЛСКИ КОЗ В СЛИВЕН

БСП отново извади генералски коз в Сливен. Четвърти в червената листа за парламентарните избори ще бъде ген. Цветан Харизанов, научи Sliveninfo.

Той се счита за изключително авторитетен в средите на третоармейците. Ген. Харизанов е бил командир на легендарната Тринадесета танкова бригада в Сливен. Преди това той бе началник – щаб на бригадата и командир на батальон.  Служил е в Оперативния отдел на Трета армия. Генералът е започнал службата си от някогашния „триъгълник на смъртта“, бил е командир на танков взвод в днешното градче Средец. Той се ползва с авторитет сред армейските среди в Сливен.

Четвъртото място в червената листа е отредено за гражданска кота, такова е и седмото място, което ще бъде заето от Стефка Шефкенова.

Предишна ОТВАРЯТ ЗА ДВИЖЕНИЕ КРЪСТОВИЩЕТО МЕЖДУ БУЛ. "ХАДЖИ ДИМИТЪР" И УЛ. "ДИМИТЪР ДОБРОВИЧ"
Следваща ЕПИДЕМИЯТА СЕ ОТРАЗИ И НА ТЪРГОВЦИТЕ НА МАРТЕНИЦИ В СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

РБ „САВА ДОБРОПЛОДНИ” – СЛИВЕН ОРГАНИЗИРА ТВОРЧЕСКА ВЕЧЕР ПОСВЕТЕНА НА ПОЕТЕСАТА ЯНА ЯЗОВА

На 13 юни /петък/ 2018г., от 17:00 ч., в Регионална библиотека „Сава Доброплодни” – Сливен ще се проведе творческа вечер „Яна Язова – енигма, фатализъм и реалност”, с участието на

Новини Сливен

КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ: ГЛАСУВАХ ЗА СИЛНА ЕВРОПА И РАСТЕЖ НА БЪЛГАРСКАТА ИКОНОМИКА

Кметът на Сливен Стефан Радев упражни правото си на глас в изборите за Европейски парламент в СУ „Йордан Йовков“. „Гласувах за силна Европа, за най-силната българска партия в Европейския съюз.

Новини Сливен

КАМИОН С ФУРАЖ СЕ ОБЪРНА ПО ТАВАН

Камион, превозващ фураж, се преобърна на автомагистрала „Тракия“ в района на Нова Загора, съобщиха от ОД на МВР-Сливен. Произшествието е станало днес на 230 км от автомагистрала „Тракия“, сигналът е