БОРИС ШЕЙТАНОВ: „ХАДЖИ ДИМИТЪР“ Е ПРОИЗВЕДЕНИЕТО, КОЕТО ВСЕКИ СЛИВНАЛИЯ И БЪЛГАРИН ТРЯБВА ДА ЗНАЕ

БОРИС ШЕЙТАНОВ: „ХАДЖИ ДИМИТЪР“ Е ПРОИЗВЕДЕНИЕТО, КОЕТО ВСЕКИ СЛИВНАЛИЯ И БЪЛГАРИН ТРЯБВА ДА ЗНАЕ

Табели с всички 12 куплета на стихотворението „Хаджи Димитър“ на Христо Ботев са поставени по пътеката за „Халката“ над Сливен. Инициативата е на Младежката организация на ГЕРБ Сливен и е по случай празника на града – 26 октомври – Димитровден. В монтирането на табелите, заедно с част от младежите, се включи и кандидатът за народен представител от ГЕРБ – СДС Борис Шейтанов, който е с преференция 103 от листата с номер 32.

„Това е едно от любимите ми стихотворения. „Хаджи Димитър“ на Христо Ботев е произведението, което всеки сливналия и българин трябва да знае. Целта на тази наша инициатива е да може хората, когато се изкачват по пътеката към емблематичното за нашия град скално образувание „Халката“, да се вдъхновяват и да се гордеят със Сливен и личностите родени тук“, каза Борис Шейтанов.

Младежите бяха категорични, че хората, които са срещнали по пътя си към „Халката“, са реагирали позитивно и с удовлетворение за инициативата.

“Областната организация на МГЕРБ – Сливен е сред най-активните в страната. Трябва да продължим да работим със същата увереност заедно, за да успяваме да реализираме идеите и инициативите си, които са насочени изцяло към хората и местната общност. Младите хора трябва да са активни и в обществено-политическия живот на България, за да гарантираме по-доброто бъдеще родината ни и родния край“, каза още Борис Шейтанов.

Това е поредната инициатива, която реализират от МГЕРБ Сливен. Те призоваха всеки, който желае да се присъедини към тях в следващи събития.

Цялото събитие е достъпно тук – https://www.youtube.com/watch?v=hCMt84uceEE

Видеото можете да видите и във Facebook – https://www.facebook.com/gerb.sliven

 

Предишна ЕНЕРГИЙНА КРИЗА,ЕНЕРГИЙНА БЕДНОСТ,ЕКОЛОГИЯ И ВЪЗМОЖНИ РАЗУМНИ РЕШЕНИЯ
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ДНЕС Е ПЕТДЕСЕТНИЦА

На осмата неделя след Великден Православната църква отбелязва Петдесетница. Празникът се отбелязва на 50-ия ден след Великден и е винаги в неделя. На Петдесетница се празнува рожденият ден на Христовата

Новини Сливен

ОБЩИНА СЛИВЕН Е НА ПЪРВО МЯСТО В СТРАНАТА ПО НАМАЛЕНИ ПРОСРОЧЕНИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ

Само за 1 година просрочените задължения на Община Сливен са намалели с 10 млн. лева. Това ни нарежда на първо място в страната сред всички община, обяви във вторник кметът

Новини Сливен

СОФИЯНЕЦ И СТАРОЗАГОРКА СА ШАМПИОНИТЕ НА ПЪРВЕНСТВОТО ПО ТЕНИС В СЛИВЕН

Васил Димитров /ТК „Виа Тенис Стар“, гр.София/ и Дария Радулова /ТК „Августа Траяна“, гр.Стара Загора/ спечелиха титлите на Държавно лично първенство на открито юноши и девойки до 16 годишна възраст.