БОРИС ШЕЙТАНОВ: МЛАДИТЕ БЪЛГАРИ СА БОГАТСТВОТО НА СТРАНАТА НИ
юли 6, 2021 561 Прегледи

БОРИС ШЕЙТАНОВ: МЛАДИТЕ БЪЛГАРИ СА БОГАТСТВОТО НА СТРАНАТА НИ

България трябва да продължи своя европейски път, за да бъде гарантирано успешното развитие на страната ни. Това заяви кандидатът за народен представител от ГЕРБ и СДС Борис Шейтанов, който представи своите пет причини, за да се подкрепи листата с номер 5 на 11 юли.

За него ГЕРБ е единствената партия, която дава възможност на младите хора да участват в политиките за по-добър живот на обществото. „За да бъде България най-доброто място за правене на бизнес в Европа и за да има повече европейски програми за стартиращи предприятия, на 11 юли трябва да се подкрепи листата на ГЕРБ и СДС, които са под номер 5. Това може да стане като подадем ръка на младите и българите в чужбина. В програмата си сме заложили повече дигитализация и по-малко бюрокрация. Мисля, че е време да спрем да чакаме по опашките в институциите“, каза още Борис Шейтанов.

Според него друга основна причина да се подкрепи листата с номер 5 е, че при управление на ГЕРБ до края на следващия управленски мандат, минималната работна заплата ще стане 1000 лв., а средната 2000 лв.

Според Борис Шейтанов, най-важната причина да се подкрепи Коалиция ГЕРБ – СДС на 11 юли, е че единствено те предоставят повече възможности за развитие на младите хора в родните им места, „Младите българи са богатството на България и те са бъдещето на страната ни“, категоричен е Шейтанов.

Борис Шейтанов е роден в Сливен. Завършил е Университет по бизнес мениджмънт и хотелиерство в Хага, Нидерландия. В момента е мениджър на застрахователен офис. В последните години е успял да изгради стабилни и ползотворни бизнес контакти с държави от Европа и извън Европейския съюз.

Може да подкрепите Борис Шейтанов като гласувате с № 5 в бюлетината, с преференция 105.

Целият епизод с негово участие е достъпен тук – https://www.youtube.com/watch?v=C0AE7WFWLu8

Епизодът на “Моите 5” можете да видите и във Facebook – https://fb.watch/v/92B8DFsnQ/

 

Предишна ГЕНЕРАЛ АТАНАС АТАНАСОВ И РАДАН КЪНЕВ ПОДКРЕПИХА ЛИСТАТА НА ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ В СЛИВЕН
Следваща ПАТРИОТИТЕ В СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ПОСТОЯНЕН АРЕСТ ЗА РАЗПРОСТРАНИТЕЛ НА ДРОГА

По искане на Окръжна прокуратура – Сливен, съдът задържа под стража Минчо И. Той е обвинен за това, че на 01.10.2019 г. в гр.Нова Загора, без надлежно разрешително държал с

Новини Сливен

МЪЖ Е ОБГОРЕН ПРИ РАБОТА С БЕНЗИН

В 16,27 часа на 31 май е получен сигнал за пожар в сграда в село Бяла. На място е изпратен един екип на РСПБЗН-Сливен, който е ликвидирал произшествието. 43-годишният собственик

Новини Сливен

ПАРТИЯТА НА СЛАВИ УДАРИ ДЕСЯТКАТА, ЗАЛАГАЙКИ НА БИЗНЕСМЕНА ВЛАДИМИР РУСЕВ В СЛИВЕН

  Политическа партия „Има такъв народ“ вече има областен координатор за Сливенска област. Той е Владимир Русев – бизнесмен от Сливен, който живее в столицата и е известен със своята