БОРИС ШЕЙТАНОВ ВИЖДА ПЕРСПЕКТИВИ, АКО СЕ ПОДАДЕ РЪКА НА МЛАДИТЕ И БЪЛГАРИТЕ В ЧУЖБИНА
юни 24, 2021 318 Прегледи

БОРИС ШЕЙТАНОВ ВИЖДА ПЕРСПЕКТИВИ, АКО СЕ ПОДАДЕ РЪКА НА МЛАДИТЕ И БЪЛГАРИТЕ В ЧУЖБИНА

В следващите четири години, при управление на ГЕРБ, страната ни ще стане най-доброто място за живот и правене на бизнес в Европа. Това ще стане като подадем ръка на младите и българите в чужбина. Това заяви в официалния подкаст на ГЕРБ Сливен кандидатът за народен представител от листата на ГЕРБ – СДС Борис Шейтанов. Според него младите българи са най-голямото богатство на страната ни и затова ГЕРБ застава заедно с тях, с българите в чужбина и с българския бизнес.

„Младите хора трябва да са активни в обществено-политическия живот на България, за да гарантираме по-добро бъдеще на децата си. Промяната става с нови лица и нови идеи, и ГЕРБ прави това в момента -обновява партията. Основната ми цел е чрез участието ми в политиката, повече млади хора да се приберат в родните си места, защото развитието на малките градове е пътят за по-добра и успешна България“, коментира Шейтанов. По думите му хората очакват след 11 юли да се състави сигурно и стабилно правителство, което да им дава реални решения.

Той определи като абсолютен хаос днешната политическа ситуация в България. „В момента начело на страната са хора, които не са избрани пряко от народа и не работят за благото на българите. Търсят компромати, правят се интриги. А това не е фокусът. Тяхната единствена задача е да се организират и проведат честни избори, а не да обслужват интересите на един – единствен човек. Що се отнася до партиите на промяната, в тях са хора, които вече са познати в политическия живот на страната и не мисля, че те са промяната“, коментира Шейтанов.

Борис Шейтанов призова хората да излязат и да гласуват на 11 юли, за да се въведе ред в хаоса, който цари в момента в страната ни. За него може да се гласува преференциално като се избере номер 5 и преференция 105.

Борис Шейтанов е от първите участници в новите издания на подкаста от кампанията на ГЕРБ Сливен за изборите на 11 юли. ГЕРБ Сливен единствената в страната реализира активна дигитална кампания, с оригинални формати. Чрез тях, по ненатрапчив начин се представят идеите от програмата, както и кандидатите в листата под номер 5.

Още от 2015-а, по време на кампанията на Стефан Радев, ГЕРБ Сливен реализира подобни дигитални активности. Само през тази година сливенската организация има над 40 видеоматериала, а в следващите дни ще продължат да излизат още висококачествени поредици, посветени на кандидатите на ГЕРБ и СДС в общината.

Абонирайте се за канала на ГЕРБ Сливен в YouTube, за още ексклузивни материали!

ГЕРБ Сливен във Facebook – https://www.facebook.com/gerb.sliven/

Официална страница на ГЕРБ Сливен – https://gerb-sliven.org

Предишна ТАЗИ ВЕЧЕР ЗАПОЧВА ПРЪСКАНЕТО СРЕЩУ КЪРЛЕЖИ И КОМАРИ НА ТЕРИТОРИЯТА НА ОБЩИНА СЛИВЕН
Следваща ПРИЗИВ ЗА КРЪВОДАРЯВАНЕ ЗАРАДИ НЕДОСТИГ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

НАД 1200 АТАНАСОВЦИ ЧЕРПЯТ ЗА ИМЕН ДЕН ДНЕС В ОБЩИНА СЛИВЕН

На Атанасовден в община Сливен своя имен ден отбелязват над 1500 души. Сред тях 1205 мъже носят името Атанас, от които 929 са регистрирани в града. 254 са представителките на

Новини Сливен

СЛИВЕН И ЯМБОЛ СА СРЕД ГРАДОВЕТЕ С НАЙ-СКЪПИ ЯЙЦА

Стоката по-евтина в малките магазини, отколкото в хипермаркетите През последната седмица яйцата на едро с размер М поскъпват с 0,02 лв. в София и Силистра, сочат данните на Министерство на

Новини Сливен

АРЕСТ ЗА НАРКОТИЦИ В СЛИВЕН

Служители на група „Охрана на обществения ред“ при РУ-Сливен са установили  притежаване на наркотици и управление след употреба. На 17 септември, около 13,30 часа, при осъществяване на патрулна дейност на