юни 27, 2022 0 681 Прегледи

БОЙКО БОРИСОВ ПОДКРЕПИ ГАЛЯ ЗАХАРИЕВА ЗА КМЕТ НА НОВА ЗАГОРА

Подкрепяйте Галя и нейния екип. Това призова новозагорци лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Експремиерът Бойко Борисов е на среща с граждани в Нова Загора. Стотици присъстват на срещата.

Борисов призова за минута мълчание в памет на кмета на Нова Загора Николай Грозев, който почина през април. В залата е съпругата на Грозев.

Ние сме тук днес с едно изпитание пред нас, трябва да сме силни и обединени и да покажем, че това е пътят за развитие на всяка общност, заяви Десислава Танева. Нашата задача е да спечелим на първи тур изборите за кмет на Нова Загора на 3 юли, отсече тя.

Депутатът проф. Костадин Ангелов, който е от Нова Загора, заяви, че навремето е участвал в различни инициативи в града.

Много болно ми стана от разговорите с лекарите и сестрите в поликлиниката. Беше им обещано, че от 1 април заплатите им ще бъдат увеличени – да, ама не. Колегите не са получили нито лев. Дори добавките, които ние отпуснахме благодарение на г-н Борисов, не ги получават, посочи той.

Една избирателка беше изумена от кандидата на ДБ, който ще бъде подкрепен от БСП. Такова чудо виждали ли сте. БСП неистово искат да останат на власт, отсече той.

Човекът, който знае отговорите на всички въпроси и може да решава кризи, е Бойко Борисов, допълни Ангелов.

Даниел Митов пожела успех на кандидатката от ГЕРБ за кмет на Нова Загора и отчете тотален провал на управляващите от четворната коалиция.

Дори зад Океана се убедиха, че тези измамници са се опитвали да мамят и тях, изтъкна Митов и даде думата на Борисов, наричайки го „Пласидо Доминго от Банкя“.

Викали са ми Роналдо, Меси, само Пласидо Доминго не са ми викали, пошегува се Борисов.

Винаги съм обвинявал Радев, че раздели нацията. В момента в отборите биват най-освирквани звездите им. Най-нормално е да са съсредоточени върху мен. И е нормално. Нинова и Атанас Атанасов нямат победа никога. Ако не бяха машините, нямаше да имат никога. За 6 месеца услужливите медии цитират Атанас Атанасов, на галено Джуджи, който казал, че за 6 месеца направили повече от мене. Винаги е бил семпъл човек, но този път беше прав – токът се качи пет пъти, отколкото беше при нас. Газът се вдигна пет пъти, нафтата и бензина – двойно. Те за 6 м. успяха да ликвидиратх всичко, което ние за 12 години пазехме. И когато дадохме 50 лв. на пенсионерите по време на кризата, те си бяха 50 лв., отсече Борисов.

Те стигат до нахалството да говорят, че инфлацията им била привнесена, но в Европа е 7-8%, а тук е 20%, каза той.

Кюмюрът е у нас, миньорите – българи, централата – наша. Кой привнесе токът да скочи, откъде дойде този скъп ток. Как в другите държави във връзка с кризите, се компенсират всички тези неща, възмути се Борисов.

 

epicenter.bg

 

Предишна СИМФОНИЧНИЯТ ОРКЕСТЪР СЛИВЕН ЗАКРИВА СЕЗОНА СИ С КОНЦЕРТА "ЛЯТНО ВДЪХНОВЕНИЕ"
Следваща БЪДЕЩИ МАЙКИ БЯХА ИНФОРМИРАНИ ЗА ЗНАЧЕНИЕТО НА ЗДРАВОСЛОВНИЯ НАЧИН НА ЖИВОТ И НЕОБХОДИМОСТТА ОТ ПРОФИЛАКТИЧНИ ПРЕГЛЕДИ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ: РАБОТИМ В ПОСОКА ДА НЯМА ВОДЕН РЕЖИМ В СЛИВЕН

Общо с около 11-12 млн. куб. м. вода разполага в момента язовир „Асеновец“, който водоснабдява Сливен, коментира пред журналисти темата за сушата кметът Стефан Радев.„Може би това е най-сухата година

Новини Сливен

РИСКОВЕТЕ ОТ ЗАТЛЪСТЯВАНЕ МОЖЕ ДА НАУЧИТЕ ОТ ЛЕКЦИЯ В ОБЛАСТНАТА БОЛНИЦА

Заповядайте на 13.06.2018г от 11 часа в голямата зала на МБАЛ „Д-р Иван Селимински” АД на лекция на тема „ Затлъстяване. Рискове. Превенция” представена от д-р Люба Бъчварова Началник Детско

Новини Сливен

КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ ПОЗДРАВИ СТУДЕНТИТЕ ОТ „ФАКУЛТЕТ И КОЛЕЖ – СЛИВЕН“ ЗА НОВАТА АКАДЕМИЧНА ГОДИНА

С тържествена церемония днес беше открита новата академична година в Инженерно-педагогически факултет и Колеж – Сливен към Технически университет – София. На събитието присъства кметът Стефан Радев, който приветства студентите