БОЖИДАР АНДРЕЕВ СТАНА СПОРТИСТ НА ГОДИНАТА В ОБЩИНА СЛИВЕН

БОЖИДАР АНДРЕЕВ СТАНА СПОРТИСТ НА ГОДИНАТА В ОБЩИНА СЛИВЕН

Щангистът Божидар Андреев е избран за спортист на годината в община Сливен, научи Sliveninfo. 25-годишният спортист, който е роден в село Тополчане, грабна среброто при изхвърлянето на световното първенство в Колумбия. Това се случи в началото на декември. Божидар завърши 4-ти в двубоя. Негов треньор е Пламен Братойчев.

Sliveninfo научи, че на 2-ро място в класацията отново е щангист. Иде реч за Васил Маринов, който е само на 21 години. На световното първенство в Колумбия той стана 4-ти в изхвърлянето и 9-ти в двубоя. На европейското първенство Васил Маринов – Швейка се класира на 5-то място. Треньор на Швейка е м.с. Станимир Колев.

Официалното награждаване на първите 10 спортисти ще се състои тази вечер в зала „Сливен“.

Предишна КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ ПОИСКА ИЗМЕНЕНИЕ НА ПОСТАНОВЛЕНИЕ НА МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ ЗАРАДИ БЪДЕЩА УЛИЦА В СЛИВЕН
Следваща ЛЪЧЕЗАР ТЕМЕЛКОВ: ПРОДАВАМЕ НЕ САМО ЕЛЕКТРОЕНЕРГИЯ, НО И ЛИЧНО ОТНОШЕНИЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ПУБЛИКУВАНИ СА РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ПЪРВОТО КЛАСИРАНЕ НА УЧЕНИЦИТЕ В ПЪРВИ КЛАС

Днес бяха публикувани резултатите от първото класиране на учениците, които през месец септември ще постъпят в първи клас за учебната 2022/ 2023 година. От отварянето на системата до 31 май

Новини Сливен

АНТОНИ АНДОНОВ ИЗВАДИ КРЪСТА В СЛИВЕН

30-годишният търговец Антони Андонов извади Богоявленския кръст на Йордановден в Сливен. Кръстът бе хвърлен от отец Силвестър в река Новоселска, която разделя кварталите „Кольо Фичето“ и „Ново село“. Антони Андонов

Новини Сливен

КЪДЕ И ДОКОГА НЯМА ДА ИМА ВОДА В СЛИВЕН

„Водоснабдяване и Канализация-Сливен“ ООД уведомява своите потребители, че поради извършване на авариен ремонт на 17. 10. 2019 г. (Четвъртък) до 14. 00 ч. е прекъснато водоподаването в част от кв.