БМВ И АУДИ СА НАДРАНИ ОТ НЕИЗВЕСТЕН ИЗВЪРШИТЕЛ

БМВ И АУДИ СА НАДРАНИ ОТ НЕИЗВЕСТЕН ИЗВЪРШИТЕЛ

Служители на РУ-Сливен работят по причинени материални щети и кражба, заявени на 13 декември. През нощта на 10 срещу 11 декември неизвестен извършител е надрал вратите на два леки автомобила- „БМВ“ и „Ауди“, паркирани на обособен паркинг на улица „ Одрин“ в град Сливен. Извършен е оглед предприети са процесуално-следствени действия.

В 14,15 часа е заявена кражба на ел.трион „Хускварна“, златни  обеци и сумата от 80 лева. Предприети са издирвателни действия. Образувани са досъдебни производства.

Предишна ДВАМА СА ЗАДЪРЖАНИ ЗА НАРКОТИЦИ ПРИ ПОЛИЦЕЙСКА АКЦИЯ В НОВА ЗАГОРА
Следваща ПЕТ КОЛИ ГОРЯХА ПРИ ПОЖАР В СЛИВЕНСКА АВТОКЪЩА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

СЛИВЕНСКИ ПОЛИЦАИ ЗАЛОВИХА ДВАМА С БЛИЗО 1,5 КГ. МАРИХУАНА

Двама мъже от Шумен са хванати с близо килограм и половина марихуана. Наркотично вещество е установено при специализирана операция по противодействие на наркоразпространението, осъществена на 17 декември. Полицейски екипи на

Новини Сливен

ТОЙ СТАВА СТРАШИЛИЩЕ ЗА СЪВЕТНИЦИ И ОБЩИНАРИ

Новият антикорупционен закон е в сила от днес, показа проверка на Флагман.бг. До този момент основният дебат бе за състава на новата комисия, която ще разследва сигналите за злоупотреби във властта.

Новини Сливен

ПЕТОКЛАСНИЦИ ОТ СЛИВЕН СТАНАХА ЛЕСОВЪДИ ЗА ЕДИН ДЕН

Инициативата „Лесовъд за един ден”, която се осъществява успешно няколко поредни години се проведе днес в местност „Моллова кория” край Сливен. Горски служители от Регионална дирекция по горите Сливен, заедно