БЛИЗО 60 ТЪРГОВЦИ ЩЕ УЧАСТВАТ В ТРАДИЦИОННИЯ БАЗАР ЗА МАРТЕНИЦИ В СЛИВЕН
20.02.2023 980 Прегледи

БЛИЗО 60 ТЪРГОВЦИ ЩЕ УЧАСТВАТ В ТРАДИЦИОННИЯ БАЗАР ЗА МАРТЕНИЦИ В СЛИВЕН

Първите търговски маси за мартеници вече заеха места по пешеходната зона в Сливен и напомнят, че пролетта наближава. Търговците предлагат разнообразие в изработката и украсата. Освен традиционните, могат да се видят мартеници за дома, за офиса, за автомобила.

За тазгодишния базар заявления в общинската администрация за продажба на мартеници подадоха близо 60 търговци. Те имат право да развиват дейност на открито по ларгото, на общинския пазар и микропазарите в кварталите, както и в района на магазин „Мерканто“ в кв. „Клуцохор“. Очаква се през следващите дни и останалите, пожелали да участват, да се включат. Базарът ще работи до 1 март, включително.

Общината пожелава здраве и на клиентите, и на търговците и се надява, че и този път базарът на мартеници ще създаде добро настроение!

Предишна КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ ЩЕ УЧАСТВА ВЪВ ФОРУМ НА НАЦИОНАЛНОТО СДРУЖЕНИЕ НА ОБЩИНИТЕ
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ДЕЯН ДЕЧЕВ, БСП: ВРЕМЕНЕН ТАВАН НА ЦЕНИТЕ НА СТОКИТЕ ОТ МАЛКАТА ПОТРЕБИТЕЛСКА КОШНИЦА Е РАБОТЕЩО РЕШЕНИЕ

  На срещи в селата Кортен, Струпец, Старо село и др. водачът на листата на Коалиция „БСП за България“ Деян Дечев и кандидати от листата обсъдиха тези дни наболелите проблеми

Новини Сливен

ИЗБРАХА ЛЕГЕНДАТА СТАНКА ЗЛАТЕВА ЗА НАЦИОНАЛЕН СЕЛЕКЦИОНЕР

Легендата на родната борбата Станка Златева бе избрана за селекционер на националния отбор за девойки. Станка Златева е от сливенското село Крушаре. В Сливен тя има спортна зала и отбор

Новини Сливен

СЪДЪТ ПОСТАНОВИ ЗАДЪРЖАНЕ ПОД СТРАЖА ЗА ОБИРДЖИЯ, БЛУДСТВАЛ С ЖЕРТВАТА СИ

По искане на Окръжна прокуратура – Сливен, съдът задържа под стража Георги И. (на 31г., от с. Градец, обл. Сливен). Той е обвинен за това, че на 26.03.2018г. в гр.