ЗЕМЕДЕЛСКИ ПРОИЗВОДИТЕЛИ ОТ НОВОЗАГОРСКО СЪБРАХА 15 000 ЛЕВА ЗА БОЛНО ДЕТЕ
17.12.2023 2150 Прегледи

ЗЕМЕДЕЛСКИ ПРОИЗВОДИТЕЛИ ОТ НОВОЗАГОРСКО СЪБРАХА 15 000 ЛЕВА ЗА БОЛНО ДЕТЕ

На 15 декември 2023 г. в Клуба на дейците на културата се състоя благотворителна среща на земеделски производители в община Нова Загора. Неин инициатор  е кметът на общината г-жа Галя Захариева, която тази година беше подготвила специална изненада. В ролята на водещ и гост – изпълнител бе българският певец и актьор Иван Динев, познат с артистичния си псевдоним Устата.

За да споделят празничното настроение на земеделците, на събитието присъстваха домакинът на вечерта Галя Захариева, председателят на Общински съвет Нова Загора д-р Константин Тачев, председателят на комисията  по земеделието, храните и горите в Народното събрание Десислава Танева, заместник-кметът Нина Генчева, секретарят на Общината Ангел Стойчев, представители на областната и общинска служба „Земеделие”, както и служители на Отдел „Общинска собственост, транспорт и туризъм” в Община Нова Загора.

„Благодаря на всички, че за втора година се отзовахте на моята покана за среща и се обединихте около една добра кауза в подкрепа лечението на тримесечния Михаил Чобанов, който още от раждането си води битка за най-ценното – здравето. Благодаря ви, че ни напомнихте отново, че най-важно за общността ни е съпричастността, споделените радости и тревоги, добротворчеството.”, обърна се към присъстващите кметът Галя Захариева. Своя поздрав към тях отправи и народният представител Десислава Танева, която използва възможността за пореден път да заяви готовността си да бъде винаги до хората от сектора, да им помага и подкрепя.
С неподражаемата си духовитост и артистизъм, водещият Иван Динев – Устата, поведе вечерта и я изпълни с много позитивизъм.
Събраните средства бяха преброени в присъствието на един от земеделците, представител на кметовете на малките населени места и представител на общинска администрация. Сумата от над 15 000 лв бе връчена на г-н Чобанов, баща на малкия Михаил, който развълнуван благодари за безценния жест на всички и от сърце им пожела здраве.

За втора година земеделците показаха, че са не само най-трудолюбивите, но и с огромни сърца. Те станаха част от коледния дух, сътворявайки своята добрина,  за да я има усмивката на малкия новозагорец с ангелско име Михаил!

Предишна ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ
Следваща СЛИВЕНСКИТЕ УЧИТЕЛИ СЕ РАЗДАДОХА: 14 ОТБОРА УЧАСТВАХА В ПЪРВИЯ ТУРНИР ПО ВОЛЕЙБОЛ И ФУТБОЛ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

УЛИЧНИ ДУПКИ В КВ. „СИНИ КАМЪНИ” „ГАРАНТИРАТ” ПУКАНЕ НА ПОНЕ ЕДНА ГУМА

Улични дупки в сливенския квартал „Сини камъни” „гарантират” поне една спукана гума, ако преминете през тях с автомобил. Това твърдят жители на блок №25 . Дупките се намират на улицата,

Новини Сливен

ПРЕМИНАВАЩИ ПРЕЗ НОВ ТРОТОАР АВТОМОБИЛИ СА РАЗРУШИЛИ ЧАСТ ОТ НАСТИЛКАТА

Част от тротоара на новоизградената улица в кв. „Даме Груев“  е разрушен от преминаващи през него автомобили. Това установи проверка на Община Сливен след получен сигнал, че участъкът е компрометиран.

Новини Сливен

ДОЦ. Д-Р ВАЛЕРИ ГЕЛЕВ – ВОДЕЩ СПЕЦИАЛИСТ ПО ИНВАЗИВНА КАРДИОЛОГИЯ ОТНОВО ЩЕ ИЗВЪРШВА ПРОЦЕДУРИ НА СЪРДЕЧНИТЕ СЪДОВЕ В МБАЛ „ХАДЖИ ДИМИТЪР“ ОТ 12.06.23 г. ДО 18.06.2023 г.

Доц. Д-р Валери Гелев е един от водещите български лекари специалисти по кардиология. Началник е на Клиниката по Кардиология на „Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Токуда” и председател на Дружеството по