БЛАГОТВОРИТЕЛЕН ТУРНИР ПО КАНАДСКА БОРБА ЗА БОЛНО ДЕТЕ ОРГАНИЗИРАТ В СЛИВЕН
май 18, 2022 586 Прегледи

БЛАГОТВОРИТЕЛЕН ТУРНИР ПО КАНАДСКА БОРБА ЗА БОЛНО ДЕТЕ ОРГАНИЗИРАТ В СЛИВЕН

Благотворителен турнир по канадска борба за болно дете ще се състои на 28 май в Сливен. Това съобщиха организаторите от Спортен клуб по канадска борба „100-те войводи“ – Сливен в партньорство с община Сливен и Българската федерация по канадска борба.

Ще участват шесткратният световен шампион и 10 пъти европейски Цветан Гашевски и Петър Роглев, многократен държавен шампион в категория 110+. Двамата ще се включат в състезанието със супер двубой помежду си.

Таксата за участие в състезанието е пет лв. на ръка, за публиката входът е свободен. В деня на турнира от 9:00 ч. до 11:00 ч. ще има кантар за участниците, от 12:00 ч. е официалното откриване и начало на състезанието. Категориите за лява и дясна ръка са от 70 до 100кг+.

Ще участват още  Детско-юношески фолклорен ансамбъл „Тракийче“, Аматьорски спортен клуб Бокс „Сливен“ и Спортен клуб по джудо Сливен „Хаджи Димитър“.

Всички приходи от такси за участие ще бъдат предоставени за лечението на Димитър Димитров, първокласник в основно училище „Васил Левски“ от сливенското село Стара река, който страда от рядко заболяване на зрението – Болест на Щаргардт. Необходимо е да му се приложи спешно терапия в Истанбул.

 

БТА

Предишна ОПРЕДЕЛЕНИ СА НОСИТЕЛИТЕ НА НАГРАДИТЕ НА ОБЩИНА ЯМБОЛ ЗА 24 МАЙ
Следваща КМЕТЪТ КОСТА КАРАНАШЕВ ПОЗДРАВЯВА КОТЛЕНСКИТЕ МУЗЕЙНИ РАБОТНИЦИ ПО СЛУЧАЙ ПРАЗНИКА ИМ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

НА 22 МАЙ ОТБЕЛЯЗВАМЕ МЕЖДУНАРОДНИЯ ДЕН НА БИОРАЗНООБРАЗИЕТО

„Няма по-вдъхновяваща цел от това да сложим началото на епоха на възстановяването, възраждайки чудесното разнообразие от живот, което все още ни заобикаля.“ Едуард О. Уилсън, „TheDiversity of Life“, 1992 г

Новини Сливен

АТАНАС ДЕЛИБАЛТОВ: БСП ИНИЦИИРА СРЕЩАТА С РЪКОВОДСТВОТО НА ТЕЦ – СЛИВЕН

На последната сесия общински съветници от БСП поставихме въпроса за използването на RDF гориво в ТЕЦ – Сливен и инициирахме срещата в сряда с ръководството на дружеството. Заявявам това във

Новини Сливен

СТЕФАН РАДЕВ: ЩЕ ПРОДЪЛЖИМ С УСПЕШНАТА ПОЛИТИКА КЪМ ОБЩИНСКИТЕ ЗДРАВНИ ЗАВЕДЕНИЯ

Водихме успешна политика към общинските здравни заведения и ще я продължим, заяви кандидатът от ГЕРБ за кмет на Сливен Стефан Радев на пресконференция, на която бяха представени приоритетите в социалната