БЛАГОТВОРИТЕЛЕН ТУРНИР ПО КАНАДСКА БОРБА ЗА БОЛНО ДЕТЕ ОРГАНИЗИРАТ В СЛИВЕН
май 18, 2022 827 Прегледи

БЛАГОТВОРИТЕЛЕН ТУРНИР ПО КАНАДСКА БОРБА ЗА БОЛНО ДЕТЕ ОРГАНИЗИРАТ В СЛИВЕН

Благотворителен турнир по канадска борба за болно дете ще се състои на 28 май в Сливен. Това съобщиха организаторите от Спортен клуб по канадска борба „100-те войводи“ – Сливен в партньорство с община Сливен и Българската федерация по канадска борба.

Ще участват шесткратният световен шампион и 10 пъти европейски Цветан Гашевски и Петър Роглев, многократен държавен шампион в категория 110+. Двамата ще се включат в състезанието със супер двубой помежду си.

Таксата за участие в състезанието е пет лв. на ръка, за публиката входът е свободен. В деня на турнира от 9:00 ч. до 11:00 ч. ще има кантар за участниците, от 12:00 ч. е официалното откриване и начало на състезанието. Категориите за лява и дясна ръка са от 70 до 100кг+.

Ще участват още  Детско-юношески фолклорен ансамбъл „Тракийче“, Аматьорски спортен клуб Бокс „Сливен“ и Спортен клуб по джудо Сливен „Хаджи Димитър“.

Всички приходи от такси за участие ще бъдат предоставени за лечението на Димитър Димитров, първокласник в основно училище „Васил Левски“ от сливенското село Стара река, който страда от рядко заболяване на зрението – Болест на Щаргардт. Необходимо е да му се приложи спешно терапия в Истанбул.

 

БТА

Предишна ОПРЕДЕЛЕНИ СА НОСИТЕЛИТЕ НА НАГРАДИТЕ НА ОБЩИНА ЯМБОЛ ЗА 24 МАЙ
Следваща КМЕТЪТ КОСТА КАРАНАШЕВ ПОЗДРАВЯВА КОТЛЕНСКИТЕ МУЗЕЙНИ РАБОТНИЦИ ПО СЛУЧАЙ ПРАЗНИКА ИМ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

Д-Р БАЕВ СЕ ВЪЗСТАНОВИ НАПЪЛНО СЛЕД ПРЕКАРАН КОРОНАВИРУС

Най- известният лекар – инфекционист в Област Сливен д-р Митко Баев е възстановен напълно след като бе заразен с коронавирус, научи Sliveninfo. „Още преди 10 дни получих две последователни отрицателни

Новини Сливен

РАЙОНЕН СЪД – СЛИВЕН ОТЧЕТЕ 421 ДЕЛА ПОВЕЧЕ

Районен съд – Сливен е гледал с 421 дела повече през 2018 г. в сравнение с предходната 2017 г. Това стана ясно от представянето на годишния доклад за дейността на

Новини Сливен

ВЪЗПОЛЗВАЙТЕ СЕ ОТ ОРГАНИЗИРАНИЯ ПРИЕМ НА ДОКУМЕНТИ, ПРЕДЛАГАН ОТ СЕКТОР БДС – СЛИВЕН

В сектор БДС към ОДМВР-Сливен  продължават да се приемат заявления от фирми, организации, държавни учреждения и кметства за организиран прием на заявления за подмяна на лични документи. Той се осъществява