БЛАГОТВОРИТЕЛЕН ТУРНИР ПО КАНАДСКА БОРБА ЗА БОЛНО ДЕТЕ ОРГАНИЗИРАТ В СЛИВЕН
18.05.2022 1261 Прегледи

БЛАГОТВОРИТЕЛЕН ТУРНИР ПО КАНАДСКА БОРБА ЗА БОЛНО ДЕТЕ ОРГАНИЗИРАТ В СЛИВЕН

Благотворителен турнир по канадска борба за болно дете ще се състои на 28 май в Сливен. Това съобщиха организаторите от Спортен клуб по канадска борба „100-те войводи“ – Сливен в партньорство с община Сливен и Българската федерация по канадска борба.

Ще участват шесткратният световен шампион и 10 пъти европейски Цветан Гашевски и Петър Роглев, многократен държавен шампион в категория 110+. Двамата ще се включат в състезанието със супер двубой помежду си.

Таксата за участие в състезанието е пет лв. на ръка, за публиката входът е свободен. В деня на турнира от 9:00 ч. до 11:00 ч. ще има кантар за участниците, от 12:00 ч. е официалното откриване и начало на състезанието. Категориите за лява и дясна ръка са от 70 до 100кг+.

Ще участват още  Детско-юношески фолклорен ансамбъл „Тракийче“, Аматьорски спортен клуб Бокс „Сливен“ и Спортен клуб по джудо Сливен „Хаджи Димитър“.

Всички приходи от такси за участие ще бъдат предоставени за лечението на Димитър Димитров, първокласник в основно училище „Васил Левски“ от сливенското село Стара река, който страда от рядко заболяване на зрението – Болест на Щаргардт. Необходимо е да му се приложи спешно терапия в Истанбул.

 

БТА

Предишна ОПРЕДЕЛЕНИ СА НОСИТЕЛИТЕ НА НАГРАДИТЕ НА ОБЩИНА ЯМБОЛ ЗА 24 МАЙ
Следваща КМЕТЪТ КОСТА КАРАНАШЕВ ПОЗДРАВЯВА КОТЛЕНСКИТЕ МУЗЕЙНИ РАБОТНИЦИ ПО СЛУЧАЙ ПРАЗНИКА ИМ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ЮИДП-СЛИВЕН И “ВиК-СЛИВЕН” ОТБЕЛЯЗАХА ЗАЕДНО МЕЖДУНАРОДНИЯ ДЕН НА ВОДАТА

По случай предстоящата Седмица на гората и Международния ден на водата 22 март, “Югоизточно държавно предприятие” ДП гр. Сливен и “Водоснабдяване и канализация-Сливен” ООД проведоха съвместна акция за залесяване на

Новини Сливен

ПОВДИГНАХА 3 ОБВИНЕНИЯ НА ЗАДЪРЖАНИЯ ЗА ТЕЖКОТО УБИЙСТВО НА ДЕТЕ В СОТИРЯ

Окръжната прокуратура в Сливен повдигна три обвинения – за убийство, за блудство и за изнасилване на задържания за убийството на 6-годишното дете от сливенското село Сотиря, предава БНТ. Задържаният Мартин

Новини Сливен

ОТИДЕ СИ ВИДНИЯТ СЛИВЕНСКИ ОБЩЕСТВЕНИК НИКОЛАЙ ЖЕЛЕВ

Отиде си видният сливенски общественик Николай Желев. Коварната болест го покоси на 69 години. Николай Желев бе най-дългогодишният директор в Сливен. Близо три десетилетия той управляваше пощите и БТК. Ще