БЛАГОТВОРИТЕЛЕН КОНЦЕРТ В ПОДКРЕПА НА ТАЛАНТИТЕ НА НОВА ЗАГОРА
20.12.2022 296 Прегледи

БЛАГОТВОРИТЕЛЕН КОНЦЕРТ В ПОДКРЕПА НА ТАЛАНТИТЕ НА НОВА ЗАГОРА

В навечерието на Игнажден храм „Свето успение Богородично“ беше огласен от талантливите деца на Нова Загора. Дамите от клуб „Winnеr Wheel“ и Школа по изкуствата към НЧ „Диньо П. Сивков – 1870“ поднесоха своя коледен подарък към нашите съграждани – традиционния Рождественски концерт с благотворителна цел. Сред официалните лица бяха кметът на Община Нова Загора Галя Захариева, заедно с екипа от общинското ръководство, председателят на Общински съвет Нова Загора Нейчо Минчев, директорът на ОШИ „Илия Аврамов“ Андония Спасова.

Инициативата за провеждането на ежегоден Благотворителен концерт в навечерието на Рождественските и новогодишни празници е изцяло на клуб „Winnеr Wheel“ Нова Загора и се провежда за пета година след двугодишно прекъсване. Събраните средства се предоставят за талантливите деца от  Школата по изкуства „Илия Аврамов“.
Президентът на клуба – инициатор Цвета Стефанова приветства гостите и изказа благодарността си към тях, че са част от благотворителната кауза, дарявайки светлина и топлина за даровитите новозагорчета.

Вечерта пренесе присъстващите в най-топлото и уютно място, там, където добрината, надеждата и мечтите стават реалност. Момичетата и момчетата от ОШИ „Илия Аврамов“ я превърнаха в едно незабравимо изживяване. Звуците на пианото и ангелските гласове докоснаха с най-нежните си струни душите на гостите и пробудиха Коледния дух.

Предишна ДЯДО КОЛЕДА И СНЕЖАНКА ПРИСТИГАТ С ТАНК ЗА ДЕЦАТА НА ВОЕННОСЛУЖЕЩИТЕ ОТ СЛИВЕНСКО ПОДЕЛЕНИЕ
Следваща ПРОВЕДЕ СЕ ПОСЛЕДНОТО ЗА 2022 Г. РЕДОВНО ЗАСЕДАНИЕ НА ОБЩИНСКИ СЪВЕТ НОВА ЗАГОРА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ТЪРЖЕСТВЕНА ЦЕРЕМОНИЯ ПО ПОВОД ПРАЗНИКА НА СЛИВЕН ЩЕ СЕ СЪСТОИ УТРЕ НА ПЛОЩАД „ХАДЖИ ДИМИТЪР“

С празнична Света литургия в Катедралния храм „Свети Димитър” утре от 8.30 часа ще започне честването на 26 октомври – Димитровден. Тържественият ритуал ще продължи с възстановка на разпускане на

Новини Сливен

СТЕФАН РАДЕВ: БЪЛГАРСКАТА НЕЗАВИСИМОСТ НИ УЧИ, ЧЕ КОГАТО РАБОТИМ ОБЕДИНЕНИ И УПОРИТО, ВСИЧКО Е ВЪЗМОЖНО

С тържествени ритуали в цялата страна бяха отбелязани 114 години от провъзгласяването на Независимостта на България. В Сливен честването на значимата дата започна с общоградска церемония на пл. „Хаджи Димитър“.

Новини Сливен

ЖЕНА СЕ ПРИЗНА ЗА ВИНОВНА ЗА РАЗПРОСТРАНЕНИЕ НА ДРОГА В СЛИВЕН

Състав на Окръжен съд – Сливен одобри споразумение за решаване на делото, постигнато между представител на Окръжна прокуратура – Сливен, обвиняемите и техните защитници. Обвиняемата М. Н. К.  се призна