БЛАГОДАРСТВЕНО ПИСМО ОТ Д-Р ЮЛИЯ БЯНКОВА ДО СЛИВЕНСКАТА ПОЛИЦИЯ
май 26, 2021 1778 Прегледи

БЛАГОДАРСТВЕНО ПИСМО ОТ Д-Р ЮЛИЯ БЯНКОВА ДО СЛИВЕНСКАТА ПОЛИЦИЯ

ДО

ДИРЕКТОРА

НА ОД НА МВР

СЛИВЕН

 

Б Л А Г О Д А Р С Т В Е Н О  П И С М О

 

УВАЖАЕМИ Г-Н ДИРЕКТОР,

Бих искала чрез Вас да изкажа огромната благодарност на екипа от ОАИЛ в МБАЛ„Д-р Ив. Селимински“ – Сливен към служителите от Групата за охрана на обществения ред Младен Попов и Тодор Събев.

Във връзка с възникнала критична ситуация, предизвикана от пациент в нестабилно психическо състояние, настанен за лечение в ОАИЛ на МБАЛ „Д-р Ив. Селимински“, на 18.05.2021 год. около 19.30 ч. се наложи да бъде потърсено съдействието на органите на реда. Бързата и адекватна реакция на дежурния служител в РУП – Сливен и впоследствие на дежурния екип от Групата за охрана на обществения ред ни осигуриха спокойствие и възможност да се справим със създалата се ситуация.

Областите, в които работим често ни правят партньори и когато това партньорство освен с висок професионализъм е белязано и от голяма доза човещина и съпричастност, носи удовлетворение на двете страни.

Моралната оценка за работата на служителите на МВР, както и за работещите в системата на здравеопазване е с много по-голяма стойност от материалните награди. В този смисъл е много важно ние да оценяваме взаимно работата си.

Пожелавам на Вас и Вашите колеги здраве и благоденствие!

 

Д-Р ЮЛИЯ БЯНКОВА

НАЧАЛНИК НА ОАИЛ

МБАЛ „Д-Р ИВ. СЕЛИМИНСКИ“ АД

СЛИВЕН

 

Предишна ВАЖНО! ЕЛЕКТРОННИЯТ ПРИЕМ ЗА ПЪРВИ КЛАС ЩЕ СТАРТИРА В НАЧАЛОТО НА МЕСЕЦ ЮНИ
Следваща СЛИВЕН СЕ ВКЛЮЧВА В НАЦИОНАЛНА ИНИЦИАТИВА ЗА СВЕТОВНИЯ ДЕН НА СПЕШНАТА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ – 27 МАЙ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

 В СЛИВЕН СЕ ПРОВЕЖДА ДЪРЖАВНО ПЪРВЕНСТВО ПО СПОРТНА АКРОБАТИКА

Сливен е домакин на Държавното първенство по спортна акробатикa, което започна на 29 юни и ще приключи днес. В спортна зала „Васил Левски“ участват състезатели от 20 клуба в страната.

Новини Сливен

ОБЩИНА СЛИВЕН ОРГАНИЗИРА ОБЩЕСТВЕНО ОБСЪЖДАНЕ НА РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ АНАЛИЗА ЗА СЪСТОЯНИЕТО НА ОБЩИНАТА И ПРОЕКТА НА СТРАТЕГИЧЕСКА РАМКА НА ПЛАН ЗА ИНТЕГРИРАНО РАЗВИТИЕ НА ОБЩИНА СЛИВЕН (ПИРО) ЗА ПЕРИОДА 2012 – 2027 Г.

На 19 октомври 2020 г. от 10.30 ч. в Зала „Май“ на Община Сливен ще се проведе обществено обсъждане на резултатите от анализа на икономическото, социално и екологично състояние, нуждите и

Новини Сливен

НИКОЛАЙ СИДЖИМОВ: ДОВЪРШВАНЕТО НА ПРЕЧИСТВАТЕЛНАТА СТАНЦИЯ ЗА ПИТЕЙНИ ВОДИ ТРЯБВА ДА СТАНЕ ПРИОРИТЕТ

Довършването на пречиствателната станция за питейни води в Сливен трябва да стане приоритет за държавата, без значение кой управлява. Казвам го като еколог, който през 1991 г. създаде един от