БЛАГОДАРНОСТИ, ПРЕДЛОЖЕНИЯ И СИГНАЛИ В ПРИЕМНИЯ ДЕН НА ОБЩИНСКОТО РЪКОВОДСТВО
12.04.2024 505 Прегледи

БЛАГОДАРНОСТИ, ПРЕДЛОЖЕНИЯ И СИГНАЛИ В ПРИЕМНИЯ ДЕН НА ОБЩИНСКОТО РЪКОВОДСТВО

Жител на община Сливен подари икона на Света Богородица на кмета Стефан Радев по време на приемния му ден с граждани. Пред него гражданинът сподели, че изпълнява волята на покойна съседка, която приживе е искала той да получи подаръка. Покойницата неведнъж през годините е срещала подкрепа от страна на Община Сливен и е имала желание да изрази своята признателност. На свой ред сливенският градоначалник благодари сърдечно за подаръка и вниманието.

По жилищен казус Стефан Радев се ангажира със съдействие. По други въпроси от обществен характер, кметът увери, че ще бъде извършена проверка.

Пред част от заместниците на Радев граждани споделяха въпроси от пътната инфраструктура, от строителството и имотни казуси.

Всеки първи четвъртък от месеца жители на община Сливен имат възможност да споделят въпроси, да дават предложения и мнения пред сливенския кмет и екипа му. Записването става два дни преди това – във вторник от 8.30 часа в Центъра за административно обслужване на гражданите – източен вход на Общината. Жалби и сигнали се приемат и по електронна поща.

 

Предишна ПЪРВАТА СЛИВЕНСКА БОЛНИЦА СТАВА МОДЕРЕН НАЦИОНАЛЕН ХОСПИС ЦЕНТЪР
Следваща ОБЩИНА СЛИВЕН ПРЕДСТАВИ КНИГАТА „КАРАКАЧАНИТЕ В БЪЛГАРИЯ“ НА ЕВРИПИДИС МАКРИС

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ШЕСТ ДУШИ СА ХОСПИТАЛИЗИРАНИ С COVID-19, ТРИМА СА НА ДОМАШНО ЛЕЧЕНИЕ

Девет са новите случаи на COVID-19 през последното денонощие в Сливенска област. Шестима от болните са хоспитализирани, трима провеждат лечението си в домашни условия, съобщи Областният кризисен щаб, цитирайки информация на РЗИ.

Новини Сливен

ЗАЛОВИХА ПИЯН ВОДАЧ НА ОПЕЛ

Водач с алкохол 2,31 промила е установен от полицейски служители в град Котел. Проверката е извършена на 12 май. 27-годишният С.К. от село Соколарци е управлявал лек автомобил „Опел Астра“

Новини Сливен

ПИСАТЕЛЯТ ОТ СЛИВЕН МАРГАРИТ АБАДЖИЕВ ПРЕДСТАВИ НОВИЯ СИ РОМАН „ЦАРЯТ НА ТАТАРИТЕ“ В РБ „САВА ДОБРОПЛОДНИ”

След облекчаване на част от противоепидемичните мерки, РБ „Сава Доброплодни” даде силен старт на програмата си за промоция на съвременна българска литература с премиерата на 17.06.2021г. на излезлия наскоро роман