БЛАГОДАРЕНИЕ НА Д-Р ПЕТКАНСКА ДНЕС СЕ РАДВАМЕ НА ЗДРАВА ДЪЩЕРЯ, ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ЛЕКАРКАТА
юни 30, 2021 3257 Прегледи

БЛАГОДАРЕНИЕ НА Д-Р ПЕТКАНСКА ДНЕС СЕ РАДВАМЕ НА ЗДРАВА ДЪЩЕРЯ, ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ЛЕКАРКАТА

Преди известно време, поради здравословни причини, свързани с голямата ми дъщеря, съдбата ни срещна с уважаваната и ценена от мен и семейството ми д-р Събина Петканска. Не мога да опиша с думи радостта и благодарността, която изпитвам към нея. Благодарение на професионализма й, сега се радваме на здравето и успехите на нашето пораснало момиче.

Не съм социалистка, но ще дам своя вот за нея, защото освен, че е невероятен специалист-хирург, тя е един стойностен, усмихнат, лъчезарен и добър Човек с главно „Ч“. И съм убедена, че както дава най-доброто от себе си за всеки един пациент, ака ще се грижи и за интересите на нашето общество!

Да гласуваме е важно, защото тази възможност ни дава избор да изградим бъдещето и облика на България и в частност на града, в който живеем!

С уважение и голяма признателност:

 

Радка Янакиева

Предишна УЧИТЕЛ ОТ СЛИВЕН Е АРЕСТУВАН ЗА НАРКОТИЦИ
Следваща ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ПОДАВАНЕ НА ЗАЯВЛЕНИЯ ЗА ПРИЕМ В VІІІ КЛАС

За автора

Може да харесате още

Новини Ямбол

ПРОТЕСТ НА ПРЕВОЗВАЧИТЕ ЗАТРУДНИ ДВИЖЕНИЕТО ПО АВТОМАГИСТРАЛА „ТРАКИЯ“ КРАЙ ЯМБОЛ

Протест на превозвачите затрудни за около час движението по автомагистрала „Тракия“ край Ямбол. Над сто тежкотоварни автомобили, камиони и автобуси образуваха около 7 км колона в участъка между двата пътни

Новини Сливен

АТАНАС ЗАФИРОВ: СОЦИАЛИСТИТЕ ЩЕ ВОДИМ ПОЗИТИВНА КАМПАНИЯ

„Опция като управление на БСП с ГЕРБ не съществува“. Атанас Зафиров развенча натрапваната в последно време манипулация, която по думите му е наложена от няколко седмици съзнателно в публичното пространство.

Новини Сливен

С МНОГО НАСТРОЕНИЕ И МУЗИКА БЕШЕ ОТКРИТ РЕТРО ПАРАДЪТ В СЛИВЕН

С много усмивки и музика официално беше открито тазгодишното издание на ретро парада в Сливен. На церемонията присъстваха спортната легенда Йордан Йовчев, рали-шампионът Крум Дончев, който беше част от журито,