БИТА, ОСТРИГАНА И С НАРЯЗАНО ЛИЦЕ: ЖЕНА ОТ СЛИВЕН ТВЪРДИ, ЧЕ Е ОБЕЗОБРАЗЕНА ОТ БИВШИЯ СИ СЪПРУГ И СЕСТРИТЕ МУ
05.12.2023 1372 Прегледи

БИТА, ОСТРИГАНА И С НАРЯЗАНО ЛИЦЕ: ЖЕНА ОТ СЛИВЕН ТВЪРДИ, ЧЕ Е ОБЕЗОБРАЗЕНА ОТ БИВШИЯ СИ СЪПРУГ И СЕСТРИТЕ МУ

Бита, подстригана и с нарязано лице – жена от Сливен твърди, че е обезобразена от бившия си съпруг и сестрите му. Пред bTV тя разказа, че е нападната пред очите на двете си деца.

Жената обясни, че това не е първият път, в който бившият ѝ мъж ѝ посяга пред децата. Последните две фрапиращи ситуации я карат да го напусне.

„Случвало се е с нож да ме заплашва. Каза ми: „Ще те заколя“. Това стана, защото отидох при баща ми, а той не искаше да общувам с родителите си. Тогава пред децата ми разкъса блузата и ме удари. Счупи ми телефона, за да нямам никаква връзка с роднините си“, разказа жената.

Бившият съпруг на жертвата има 6 сестри.

„Тяхното отношение към мен е непоносимо, винаги са създавали проблеми и поводи за конфликти“, казва потърпевшата.

Тя обясни и какво помни от последния случай на насилие срещу нея, в който са участвали 3 от сестрите на бившия ѝ съпруг.

„Помня, че слизах да предам децата на племенник на бившия ми мъж. Той ми каза по телефона, че няма да идва да взима сина и дъщеря ми, която е с ДЦП. Слизайки, виждам него, а навън една от сестрите му, която се крие. После видях още две. Те изведоха децата навън. Той започна да ме бута и бие. После ми хвърлиха сол в лицето и вече не мога да кажа кой ме е подстригал и драскал. Но когато си заминаха и аз се видях, бях цялата в кръв – ръце, лице, по пода също имаше кръв“, разказва жената.

По-късно мъжът е задържан, но е пуснат, защото има чисто криминално минало. Пострадалата се страхува за себе си и децата и казва, че знае, че той няма да спре да я тормози.

 

dir.bg

Предишна 80-ГОДИШЕН ДЯДО ОТ СЛИВЕН Е АРЕСТУВАН ЗА ДОМАШНО НАСИЛИЕ
Следваща СТЕФАН РАДЕВ ПОЗДРАВЯВА ДОБРОВОЛЦИТЕ ПО ПОВОД ТЕХНИЯ ПРАЗНИК

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

РЕМОНТИРАТ УЛИЦИТЕ В ПО-МАЛКИТЕ НАСЕЛЕНИ МЕСТА В ОБЩИНАТА

Извършват се ремонти на улиците в по-малките населени места. „През тази година предвиждаме 1 млн. лева за основен ремонт на улиците от целевите средства, които имаме“, заяви по време на

Новини Сливен

КЪДЕ И ДОКОГА НЯМА ДА ИМА ВОДА В СЛИВЕН

Днес 24.01 /сряда/ поради извършване на ремонтни работи ще бъде прекъснато водоснабдяването в кв.“Надежда“ до 16.00ч. ВиК-Сливен се извинява на своите потребители за причиненото неудобство.

Новини Сливен

ДОЦ. АНГЕЛ КУНЧЕВ: НАЛАГА СЕ УДЪЛЖАВАНЕ НА ИЗВЪНРЕДНАТА ЕПИДЕМИЧНАТА ОБСТАНОВКА ЗАРАДИ ДОСПАТ, СЪРНИЦА И СЛИВЕН

Заради усложнената ситуация в Доспат, Сърница и Сливен се налага удължаване на извънредната епидемична обстановка в страната. Това обяви в Пловдив главният държавен здравен инспектор Ангел Кунчев, цитиран от БНТ.