БИЗНЕСМЕНЪТ ЗАФИР ГОЧЕВ ЩЕ ВОДИ ЛИСТАТА НА ПАРТИЯ МЕЧ В СЛИВЕН
26.04.2024 1572 Прегледи

БИЗНЕСМЕНЪТ ЗАФИР ГОЧЕВ ЩЕ ВОДИ ЛИСТАТА НА ПАРТИЯ МЕЧ В СЛИВЕН

 

Известният бизнесмен Зафир Гочев ще води листата на партия МЕЧ в Сливен.

„Искам да бъда полезен на хората в Сливен и областта. Считам, че е редно, ако си успял в една сфера, да опиташ да дадеш на своите съграждани и сънародници, влизайки в политиката. Надявам се в политиката да ми спори така, както ми спори в бизнеса. Нямам опит, но бързо се уча. Ние сме православно семейство, обичаме истината и честността. Но сме и смело семейство. Затова се включвам в партията на бившия министър на спорта Радостин Василев, чиято политика аз подкрепям“, заяви в петък по обед Зафир Гочев, веднага след откриването на партийния офис, който се намира на входа на Мола, собственост на братя Гочеви.

Тържествен водосвет при откриването на офиса отслужи отец Павел от Карнобат.

„Зафир Гочев е с безупречен имидж. Никога не е участвал в политиката и има воля и смелост. Той е готов за тази битка за промяна на България, която поведох аз и партия МЕЧ. Предупредил съм го за рисковете, но той реши да върви с нас. Целта ни е да влезем в парламента и да бъдем истинска опозиция. Ще водим агресивна и скромна кампания“, заяви Радостин Василев.

Партия МЕЧ ще регистрира листата си началото на идната седмица. Общо 7 ще бъдат кандидатите за депутати от Сливен – повечето млади хора.

Предишна ПЕНСИОНЕРСКИТЕ КЛУБОВЕ ОТ ОБЩИНАТА ПОЗДРАВИХА ЖИТЕЛИТЕ НА СЛИВЕН С ПРАЗНИЧЕН КОНЦЕРТ
Следваща В СЛИВЕН ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ XI ИЗДАНИЕ НА РЕТРО ПАРАДА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

МНОГО ПИЯН ШОФЬОР ПРИЧИНИ КАТАСТРОФИРА В НОВА ЗАГОРА

В РУ-Нова Загора е задържан мъж на 60-години, причинил леко пътно произшествие след употреба на алкохол. На 8 ноември, около 14,30 часа, е получен сигнал за настъпило пътно произшествие в

Новини Сливен

 ОТНОВО СПАД НА НОВОЗАБОЛЕЛИТЕ ОТ COVID-19 НА ТЕРИТОРИЯТА НА ОБЩИНА СЛИВЕН

Продължава да се отчита спад на новорегистрираните случаи с COVID-19 на територията на община Сливен. Данните сочат, че през последната седмица – от 12 до 18 април,  206 са новозаболелите.

Новини Сливен

АНКЕТНО ПРОУЧВАНЕ НА ПОТРЕБНОСТИТЕ ОТ РАБОТНА СИЛА В ОБЛАСТ СЛИВЕН

Стартира второто за 2018 г. проучване на потребностите на работодателите от работна сила в Сливенска област, което се извършва чрез онлайн анкета, разработена от Агенцията по заетостта, като срокът, в