БИЗНЕСМЕНЪТ ДИМИТЪР ГОЧЕВ БЛАГОДАРИ НА СЛИВЕНСКАТА ПОЛИЦИЯ ЗА ПРОЯВЕН ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ
18.01.2023 19193 Прегледи

БИЗНЕСМЕНЪТ ДИМИТЪР ГОЧЕВ БЛАГОДАРИ НА СЛИВЕНСКАТА ПОЛИЦИЯ ЗА ПРОЯВЕН ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ

Сливенският бизнесмен Димитър Гочев, който е съсобственик на фирма „Гочеви“, благодари чрез Sliveninfo на полицията на града под Сините камъни за проявения професионализъм при разкриване на престъпление срещу него.

„Искам да изкажа специални благодарности на директора на МВР – Сливен старши комисар Димитър Величков, на шефа на икономическа полиция Деян Динков и на инспектор Васил Василев, който бе натоварен конкретно с моя случай. Прекланям се пред такива достойни мъже. Българската полиция има нужда от подобни полицаи, а и обществото ни като цяло“, сподели Димитър Гочев пред Sliveninfo.

Оказва се, че от фирмената му кредитна карта са изтеглени 5100 лева. Извършителят се е готвил да изтегли многократно по-голяма сума, докато бизнесменът е бил на почивка в чужбина.

„Извършителят вече е заловен, а парите бяха открити. Действано е изключително професионално. Това прави моите благодарности към полицаите още по-искрени“, каза Димитър Гочев.

Днес от МВР – Сливен излязоха със специално съобщение за извършеното банково престъпление. Предлагаме ви го.

Престъпление при извършване на банкови операции са разкрили криминалисти на сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ към ОДМВР-Сливен. Престъплението е разкрито в рамките на 24 часа. На 17 януари е получен сигнал, че неизвестно лице е използвало платежен инструмент – кредитна карта, без знанието и съгласието на титуляря. Нанесената щета е за малко над 5000 лева. Предприети са незабавни действия по установяване на всички обстоятелства по случая. За кратко време извършителят е установен и задържан. Той е мъж на 28 години от град Сливен. В резултат на полицейските действия и събраните материали местонахождението паричната сума е установено. Работата по случая продължава. Образувано е досъдебно производство.

Предишна 1136 АТАНАСОВЦИ ЧЕРПЯТ ЗА ИМЕН ДЕН ДНЕС В ОБЩИНА СЛИВЕН
Следваща ДВАМА СА ЗАДЪРЖАНИ ЗА ГРАБЕЖ В СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

КМЕТЪТ КОСТА КАРАНАШЕВ ПОЗДРАВИ ГРАЖДАНИ И САМОДЕЙЦИ ОТ ОБЩИНА КОТЕЛ ПО ПОВОД 1-ВИ МАРТ

Навсякъде по света хората посрещат пролетта с огромна радост и вълнение, но България е една от малкото държави, които празнуват нейното идване с два празника – Баба Марта и празникът

Новини Сливен

ЖУРНАЛИСТЪТ ГЕОРГИ МИЛКОВ СЪБРА НАЙ-ИНТЕРЕСНИТЕ СИ ИСТОРИИ В КНИГА ПО ПОВОД 50-ГОДИШНИЯ СИ ЮБИЛЕЙ

На 8 март 2023 г. журналистът Георги Милков празнува своя 50-годишен юбилей. По този повод събра своите най-интересни разкази и приключения в книга – „Истории от ръчния багаж“. Изданието излиза

Новини Сливен

ШОФЬОР Е В БОЛНИЦА СЛЕД УДАР НА ЛЕК АВТОМОБИЛ БМВ В ТОВАРЕН МЕРЦЕДЕС

На 18 януари, в 07,05 часа, в РУ-Котел е получено съобщение за настъпило пътно произшествие на път II-48, км. 43,000. Лек автомобил „БМВ”, управляван от 38-годишен водач от град Кърджали,