БИВШИ ВОЕННИ И ПОЛИЦАИ ПОДКРЕПЯТ СТЕФАН РАДЕВ ЗА НОВ КМЕТСКИ МАНДАТ
10.10.2019 2097 Прегледи

БИВШИ ВОЕННИ И ПОЛИЦАИ ПОДКРЕПЯТ СТЕФАН РАДЕВ ЗА НОВ КМЕТСКИ МАНДАТ

Бивши военни и полицаи подкрепят Стефан Радев за нов мандат като кмет на Сливен. Иде реч за Конфедерацията на обществените организации на служителите от сигурността и отбраната, чиито председател е полковникът от запаса Константин Болярски.

„Нашата организация в Сливен проведе събрание, на което бе решено да подкрепим Стефан Радев на 27 октомври, базирайки се на неговата 4-годишна деятелност като кмет на Сливен”, заяви Константин Болярски, който има дългогодишен стаж и като общински служител.

Той е председател на сливенското дружество на конфедерацията.

Предишна 25-ГОДИШЕН МЪЖ Е В РЕАНИМАЦИЯТА СЛЕД КАТАСТРОФА
Следваща АШКЪН ВЕИЗ ВЛЕЗЕ В БИТКАТА ЗА НОВИЯ ОБЩИНСКИ СЪВЕТ НА СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

БЛИЗО ПЕТ ХИЛЯДИ СА ИМЕНИЦИТЕ НА ГОЛЯМА БОГОРОДИЦА В ОБЩИНА СЛИВЕН

Днес православната църква отбелязва Успението на Св. Богородица, наричано още Голяма Богородица. В община Сливен дамите, носещи името Мария, са 3 273. От тях 2 361 са с постоянен адрес

Новини Сливен

В СЛИВЕНСКИЯ КВ. „РЕЧИЦА“ ЗАЛОВИХА ПИЙНАЛ ШОФЬОР

Водач, употребил алкохол над 1,2 промила, е установен от полицейски служители в град Сливен. На 11 април в 19,00 часа в кв.“Речица“ е спрян за проверка лек автомобил „Нисан“, управляван

Новини Сливен

КЪДЕ И ДОКОГА НЯМА ДА ИМА ВОДА В СЛИВЕН

„Водоснабдяване и Канализация-Сливен“ ООД уведомява своите потребители, че поради извършване на авариен ремонт на ул.“Константин Иречек“ на 18. 04. 2018 г. (сряда) до 16. 00 е прекъснато водоподаването на ул.