БИВШИЯТ СЛИВЕНСКИ ДЕПУТАТ ВЛАДИМИР РУСЕВ ПОЗДРАВЯВА ВСИЧКИ УЧЕНИЦИ И ПРОСВЕТНИ ДЕЙЦИ
май 25, 2022 571 Прегледи

БИВШИЯТ СЛИВЕНСКИ ДЕПУТАТ ВЛАДИМИР РУСЕВ ПОЗДРАВЯВА ВСИЧКИ УЧЕНИЦИ И ПРОСВЕТНИ ДЕЙЦИ

Бившият сливенски депутат Владимир Русев изпрати своя поздрав на 24 май, но по технически причини не успяхме да го публикуваме. Правим това днес от уважение към всички, докоито поздравът е адресиран.

Честит празник на всички учители, ученици, културни дейци, на хората на четмото, писмото и словото, на всички стражи на знанието и културата ни!

Денят на Светите български просветители Методий и Кирил, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност е ден на възродения български дух и на стремежа ни за национално израстване.

Скъпи деца, не пестете емоции в ученето, защото само с любов към книжовността може да живеете свободно и пълноценно, а грамотността ще ви извиси.

Уважаеми сливенски просветители, във вашия научен и културен плам е закодиран просперитетът на обществото ни. Приемете моята признателност към делото ви, както и пожеланията ми за здраве и нестихващо вдъхновение!

Пожелавам на всички бодър дух и отворени за знанието сетива!

 

Предишна ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ
Следваща СЪДЪТ ОСВОБОДИ СРЕЩУ ПАРИЧНА ГАРАНЦИЯ ЗАДЪРЖАНИЯ ЗА КОНТРАБАНДА СИМЕОН СИМЕОНОВ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ОБЩИНА СЛИВЕН ИЗДАДЕ ПЪРВИЯ СЕРТИФИКАТ ЗА НАСЪРЧАВАНЕ НА ИНВЕСТИЦИИТЕ С ОБЩИНСКО ЗНАЧЕНИЕ КЛАС „В“ НА СЛИВЕНСКА ФИРМА

Община Сливен издаде първия сертификат за насърчаване на инвестициите с общинско значение клас „В“ на сливенската фирма „ВИВА“ ЕООД, с управител и едноличен собственик на капитала Антон Томчев. „Радвам се, че

Новини Сливен

332,9 НА 100 000 ДУШИ НАСЕЛЕНИЕ Е ЗАБОЛЕВАЕМОСТТА В ОБЛАСТ СЛИВЕН

332,9 на 100 000 души население е заболеваемостта в област Сливен към 7 март, съобщиха от Областния кризисен щаб. Данните са изчислени възоснова на изминалия 14-дневен период. Отчита се минимална разлика

Новини Сливен

ПЪТНИЦИ БЕЗ ДЕКЛАРАЦИИ НЯМА ДА СЕ ДОПУСКАТ В АВТОБУСИТЕ ОТ НАСЕЛЕНИТЕ МЕСТА НА ОБЩИНА СЛИВЕН

„Пътнически превози“ – Сливен засилва контрола на пътуващите в автобусите, които обслужват населените места, заради зачестили случаи на липса на декларации за преминаване през контролно-пропускателните пунктове. От утре – 16