БИВШИЯТ СЛИВЕНСКИ ДЕПУТАТ ВЛАДИМИР РУСЕВ ПОЗДРАВЯВА ВСИЧКИ УЧЕНИЦИ И ПРОСВЕТНИ ДЕЙЦИ
май 25, 2022 443 Прегледи

БИВШИЯТ СЛИВЕНСКИ ДЕПУТАТ ВЛАДИМИР РУСЕВ ПОЗДРАВЯВА ВСИЧКИ УЧЕНИЦИ И ПРОСВЕТНИ ДЕЙЦИ

Бившият сливенски депутат Владимир Русев изпрати своя поздрав на 24 май, но по технически причини не успяхме да го публикуваме. Правим това днес от уважение към всички, докоито поздравът е адресиран.

Честит празник на всички учители, ученици, културни дейци, на хората на четмото, писмото и словото, на всички стражи на знанието и културата ни!

Денят на Светите български просветители Методий и Кирил, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност е ден на възродения български дух и на стремежа ни за национално израстване.

Скъпи деца, не пестете емоции в ученето, защото само с любов към книжовността може да живеете свободно и пълноценно, а грамотността ще ви извиси.

Уважаеми сливенски просветители, във вашия научен и културен плам е закодиран просперитетът на обществото ни. Приемете моята признателност към делото ви, както и пожеланията ми за здраве и нестихващо вдъхновение!

Пожелавам на всички бодър дух и отворени за знанието сетива!

 

Предишна ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ
Следваща СЪДЪТ ОСВОБОДИ СРЕЩУ ПАРИЧНА ГАРАНЦИЯ ЗАДЪРЖАНИЯ ЗА КОНТРАБАНДА СИМЕОН СИМЕОНОВ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

4000 ИМЕННИЦИ ПРАЗНУВАТ ДНЕС В СЛИВЕН

Мъжете с името Ангел в община Сливен са 1730. От тях 1284 са с постоянен адрес в град Сливен. Дамите с името Петрана са 45 в общината, като с постоянен

Новини Сливен

ДВА АКТА ЗА ШОФЬОР НА МЕРЦЕДЕС, КОЙТО ДРИФТИРАЛ ПРЕД ПОЛИЦАИ

Служители на РУ-Сливен се е наложило да проследят водач на лек автомобил „Мерцедес“, който с поведението си е създал предпоставки за възникване на пътно произшествие. На 4 ноември полицейски служители,

Новини Сливен

ОБРАЗУВАХА ДОСЪДЕБНО ПРОИЗВОДСТВО СРЕЩУ МЪЖ, ГЪРМЯЛ ОТ ТЕРАСА

В РУ-Нова Загора е образувано досъдебно производство срещу 52-годишен мъж за хулиганство. На 31 март, около 23,00 часа, по време на семейно събиране 52-годишният Г.М. е произвел изстрели във въздуха