БИВШИЯТ КМЕТ НА НОВА ЗАГОРА НИКОЛАЙ ГРОЗЕВ СТАВА ПОЧЕТЕН ГРАЖДАНИН ПОСМЪРТНО
март 28, 2023 484 Прегледи

БИВШИЯТ КМЕТ НА НОВА ЗАГОРА НИКОЛАЙ ГРОЗЕВ СТАВА ПОЧЕТЕН ГРАЖДАНИН ПОСМЪРТНО

На 28 март 2023 г. се проведе поредното заседание на Общински съвет Нова Загора. Председателят на Общинския съвет Нейчо Минчев и кметът на Община Нова Загора Галя Захариева отправиха поздрави към рождениците – общинския съветник Станимир Русев и кмета на с. Баня Радомир Велев.

Към предварително обявените 15 точки в дневния ред бяха добавени пет допълнителни със съгласието на заседателите.
50-тото заседание протече в спокойна атмосфера. То взе решение Николай Георгиев Грозев посмъртно да бъде обявен за почетен гражданин на Община Нова Загора. Прие Отчет за състоянието на общинската собственост и резултатите от нейното управление по видове и категории обекти за периода 01.01.2022 г. – 31.12.2022 г., Решение за одобряване на Годишен доклад за наблюдение на изпълнението през 2022 г. на План за интегрирано развитие на Община Нова Загора – 2021 – 2027 г. , Анализ за потребностите от социални услуги на общинско и областно ниво, които се финансират изцяло или частично от държавния бюджет, Решение за планиране на социалните и интегрираните здравно-социални услуги на общинско и областно ниво, които се финансират изцяло или частично от държавния бюджет.
Заседателите се произнесоха с положителен вот и по всички останали точки, касаещи текущата работа на общинска администрация.

Предишна СТЕФАН РАДЕВ: ОБЯВИХМЕ НЕУЧЕБЕН ДЕН ЗАРАДИ ЗАПЛАХИ КЪМ УЧИЛИЩАТА, ТОВА Е ОТВРАТИТЕЛНА ПРОЯВА И ИСКАМЕ НАЙ-СТРОГИ НАКАЗАНИЯ!
Следваща ГЛАВНИЯТ КОМИСАР НА МВР ВРЪЧИ НОВИ ПИСТОЛЕТИ НА НОВОЗАГОРСКИТЕ ПОЛИЦАИ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

РБ „САВА ДОБРОПЛОДНИ“ – СЛИВЕН ИЗЛЪЧИ „ЧИТАТЕЛ НА 2018г.“

За пета поредна година в Регионална библиотека „Сава Доброплодни” се проведе класацията „Читател на годината“. След обстоен преглед на четенето в отделните обслужващи звена на библиотеката са определени носители на

Новини Сливен

СЛИВНАЛИЯТА МИХАИЛ ГЕОРГИЕВ СПЕЧЕЛИ БРОНЗОВ МЕДАЛ ОТ ЕВРОПЕЙСКОТО ПЪРВЕНСТВО ПО БОРБА

Михаил Георгиев спечели бронзов медал от Европейското първенство по борба до 23 години в Нови сад. В категория до 70 кг, възпитаникът на АСК Сливен и Спортно училище „Димитър Рохов”

Новини Сливен

БМВ СЕ ЗАПАЛИ В НОВА ЗАГОРА

На 14 юни, около 14,05 часа, е възникнал пожар в лек автомобил „БМВ“ в град Нова Загора. Произшествието е ликвидирано в 14,16 часа от екип на РСПБЗН-Нова Загора. Пострадали няма.