БИВШАТА ЗАМЕСТНИК-ОБЛАСТНА УПРАВИТЕЛКА НА СЛИВЕН ДИМИТРИНКА ПЕТКОВА СЕ ОБЯВИ ВРЪЩАНЕ НА ГРАНИЧНИТЕ ЗАСТАВИ
25.08.2022 2008 Прегледи

БИВШАТА ЗАМЕСТНИК-ОБЛАСТНА УПРАВИТЕЛКА НА СЛИВЕН ДИМИТРИНКА ПЕТКОВА СЕ ОБЯВИ ВРЪЩАНЕ НА ГРАНИЧНИТЕ ЗАСТАВИ

Бившият зам. областен управител на Сливен от квотата на НФСБ Димитринка Петкова изпрати писмо до председателя на партията Борис Ячев с предложение за възстановяване на граничните застави.

„Трагедията с бургаските полицаи е пореден шамар върху нашата държава.Въртим се в омагьосан кръг – избори след избори, нямаме Парламент, който да изработи, гласува и приеме закони, защитаващи интересите на Родината ни и нейните граждани.

Обещанията преди изборите увисват като паяжини след броени месеци. Излъгани надежди  – за кой ли път – на избирателите!” , пише в писмото. И още:

„Няма ден, в който мигранти да не преминават границата. Явно е, че Гранична полиция не може да се справи със зачестилите набези. Много пари се пръскат за командировка на полицаи от цялата страна към границата с Турция. И продължават да се пръскат! Много пари се наляха в граничната ограда, но взетите мерки се оказаха недостатъчни или непрактични. Валери Симеонов чудо стори, за да се пребори и победи.За няколко години потокът на незаконно преминаващите намаля значително. Ситуацията днес е променена!

Мигрантите режат оградата и преминават на българска територия. Всички знаем, че построеното, ако не се пази и стопанисва, се разпада. Това се случи и с оградата!

Смъртта на двама опитни и отговорни служители е сигнал за незабавни мерки!

Моето предложение е възстановяване и връщане на ГРАНИЧНИТЕ ЗАСТАВИ!

Ако един дом не се пази, то се разграбва! А нашият дом е България!”

Димитринка Петкова е предложена за регистрация като кандидат за народен представител от НФСБ Сливен. В близките дни предстои регистрация на листата в Районна избирателна комисия.

Доброслав Иванов

Предишна ОБЛАСТ СЛИВЕН Е НА НЕЗАВИДНОТО 26 МЯСТО ПО ЗАЕТОСТ НА НАСЕЛЕНИЕТО
Следваща АДВОКАТ ДИМИТЪР ОРМАНОВ ОТ СЛИВЕН ВЛИЗА В ЛИСТАТА НА БСП

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ОБЩИЯТ УСТРОЙСТВЕН ПЛАН НА ОБЩИНАТА И ЕКОЛОГИЧНАТА ОЦЕНКА КЪМ НЕГО БЯХА ОБСЪДЕНИ НА ЗАСЕДАНИЕ НА ПОСТОЯННИТЕ КОМИСИИ КЪМ ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ

Кметът Стефан Радев и постоянните комисии към Общинския съвет на Сливен обсъдиха днес Общия устройствен план на общината и екологичната оценка към него. Общият устройствен план обхваща територията на цялата

Новини Сливен

МНОГО ПИЯН ШОФЬОР ОТ СЕЛО ЖЕЛЮ ВОЙВОДА Е СПИПАН ОТ ПОЛИЦИЯТА

Водач с алкохол 2,02 промила е установен от полицейски екипи в село Желю войвода. На 21 юли, в 19,50 часа, е извършена проверка на 31-годишния М.М. водач на лек автомобил

Новини Сливен

ПРОУЧВАНЕТО ЗА ПОТРЕБНОСТИТЕ ОТ РАБОТНА СИЛА ПРОДЪЛЖАВА ДО 17 СЕПТЕМВРИ

Областният управител на Сливен напомня, че второто за годината проучване за потребностите на работодателите от работна сила продължава до 17 септември, включително. То се извършва чрез онлайн анкета, разработена от Агенцията