БЕРНАДЕТ МЕХМЕДОВ ОТ СЛИВЕН СТАНА ПЪРВА В БЪЛГАРИЯ ПО КУЛТУРИЗЪМ

БЕРНАДЕТ МЕХМЕДОВ ОТ СЛИВЕН СТАНА ПЪРВА В БЪЛГАРИЯ ПО КУЛТУРИЗЪМ

Бернадет Мехмедов от сливенския фитнес клуб EXTREME ZONE стана първа в страната по културизъм. Унгарката, която живее и работи в града под Сините камъни, грабна златната купа и първото място на държавното първенство, проведено през уикенда в Пазарджик.

„И аз, и Мехмед Мехмедов, който също е състезател на EXTREME ZONE, постигнахме максималното като класиране. По този начин вдигнахме летвата много високо и се радваме, че представихме достойно Сливен и нашия клуб, чиято популярност става все по-голяма“, заяви Бернадет Мехмедов пред Sliveninfo.

 

Предишна ЗАТЯГА СЕ КОНТРОЛЪТ ЗА НОСЕНЕ НА МАСКИ В ГРАДСКИЯ И ОБЩЕСТВЕН ТРАНСПОРТ В СЛИВЕН
Следваща БИЗНЕСМЕНЪТ ПЛАМЕН ИВАНОВ ПОЗДРАВЯВА СВОЯТА БАБА МОНА ПЕТРОВА КАЧАРОВА С НЕЙНИЯ 100-ГОДИШЕН ЮБИЛЕЙ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

„АПОЛОН“ ВКАРА ЧЕТИРИ БЕЗОТВЕТНИ ГОЛА НА „ЧЕРВЕНИ ВОЙВОДИ“

ФК „АПОЛОН“ от сливенския кв. „Речица“ победи като гост ФК „ЧЕРВЕНИ ВОЙВОДИ“ – Сливен с 4:0.  Дербито на шестия кръг от областната футболна група се игра в неделя. С убедителната

Новини Сливен

ПОЛИЦИЯТА В СЛИВЕН ОТБЕЛЯЗВА 139 ГОДИНИ ОТ СЪЗДАВАНЕТО НА МИНИСТЕРСТВОТО НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ

Тържествена церемония по повод 139 години от създаването на Министерството на вътрешните работи ще отбележи ОДВМР Сливен. Тържествената церемония ще се състои днес от 10,00 часа на площад „Хаджи Димитър”

Новини Сливен

КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ ПРЕД БНТ: ИНДУСТРИАЛНИЯТ ПАРК СЛИВЕН – ЯМБОЛ Е ВАЖЕН ЗА ИНВЕСТИЦИОННАТА КАРТА НА БЪЛГАРИЯ

Идеята за създаване на общинско предприятие, което да работи за развитието на индустриалния парк между Сливен и Ямбол, представи кметът на Сливен Стефан Радев в предаването „Бизнес.БГ“ на Българската национална