„БЕЗУМНА НОЩ“ В СЛИВЕН

„БЕЗУМНА НОЩ“ В СЛИВЕН

„БЕЗУМНА НОЩ“  по Рей Куни на сливенска сцена

Сценичният  вариант и постановка са на  Валентин Танев,сценографията и костюмите са дело на  Николай Нинов. Театралите от Хасковския театър ще гостуват в Сливен с пиесата по Рей Куни на 21 юни – четвъртък, в НЧ „Зора“ – Сливен, от 19 часа.

„Безумна нощ” е блестяща комедия на ситуациите. Това е пиеса-десерт – бърза, остроумна, лека, с хрупкави персонажи и достатъчно обрати за всеки вкус.

Финансовият министър има среща в хотел „Уестминстър“ със секретарката на шефа на опозицията. През това време под прозорците на хотела – точно срещу парламента – протестират противниците на властта. Разбира се, рандевуто изобщо не протича по план и се намесват ревнив съпруг, предан парламентарен секретар, частен детектив, любопитно пиколо и чернокожа служителка от охраната, която е всъщност е…Стефка Янорова, нескопосано намазана с вакса и с огромен силиконов бюст.

Като се добави един фалшив труп, объркване на имена, съпруги и хотелски стаи, каламбури с думички… Следват неочаквани събития и много смях.

Наричат Рей Куни „Кралят на комедията”. Автор е на повече от 70 пиеси, които се играят с успех в цял свят. През 2005 г. получава Орден на Кралство Великобритания – признателност за работата му като драматург.

Участват Красимир Ранков, Стефка Янорова, Валентин Танев, Кирил Кавадарков, Дамян Тенев, Анна Симова, Явор Костов, Иванка Шекерова.

Предишна ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ
Следваща ОТ ДНЕС ЛЕТНИ АРТ АТЕЛИЕТА В НАЦИОНАЛНИЯ МУЗЕЙ НА ТЕКСТИЛНАТА ИНДУСТРИЯ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен 0 коментара

ОБЩИНА СЛИВЕН ОТКРИВА ДЕТСКА ГРАДИНА В КВАРТАЛ „НАДЕЖДА“

Община Сливен открива детска градина тази есен в кв. „Надежда“. Предложението на кмета Стефан Радев е внесено за разглеждане на сесията на общинския съвет, която ще се проведе на 19

Новини Сливен 0 коментара

ХВАНАХА МЪЖ С 19 КУБИКА НЕЗАКОННА СЕЧ

19 кубика дърва без редовно писмено позволително са били превозвани от мъж на 43 години от град Сливен. Той хванат на 16 май, около 14,00 часа, в село Раково от

Новини Сливен 0 коментара

ЯНКО ЯНКОВ: ДА ПРЕВЪРНЕМ В НАЦИОНАЛНА КАУЗА ФЕСТИВАЛА В КОТЕЛ

Заместник – председателят на ДПС Янко Янков бе сред официалните гости днес на откриването на Фестивала на етносите, багрите и котленския килим в Котел. Както вече информирахме, той приветства участниците и

0 коментара

Все още няма коментари!

Може да сте първият който коментира публикацията!

Остави коментар

18 + twenty =