АШКЪН ВЕИЗ ВЛЕЗЕ В БИТКАТА ЗА НОВИЯ ОБЩИНСКИ СЪВЕТ НА СЛИВЕН

АШКЪН ВЕИЗ ВЛЕЗЕ В БИТКАТА ЗА НОВИЯ ОБЩИНСКИ СЪВЕТ НА СЛИВЕН

Него го познават в Сливен, Новачево, Одрин и Истанбул. Един свръх комуникативен мъж от Балкана, който няма спомен за ден без работа. Той се казва Ашкън Веиз и е кандидат за общински съветник от ДПС  в Сливен.

„За мен ДПС наистина иска властта за хората. Мисля, че мога да бъда полезен на моите съграждани в новия местен парламент”, споделя Ашкън Веиз.

Някога той е тренирал борба. Работил е какво ли не. „Започнах да се трудя още като дете и нямам спомен за един ден, в който да не съм работил”, твърди кандидатът за общински съветник. Той е известен с умението си да комуникира. Помагал е на много хора да стигнат до лечение в турски болници. „Да правиш добро е мой основен принцип”, категоричен е Веиз. Който тръгва в битката за съветник с подкрепата на своята съпруга, дъщеря си и сина си, както и голяма част от село Новачево, където са много от роднините му.

За Ашкън Веиз може да се гласува с бюлетина номер 55 и преференция 105.

Предишна БИВШИ ВОЕННИ И ПОЛИЦАИ ПОДКРЕПЯТ СТЕФАН РАДЕВ ЗА НОВ КМЕТСКИ МАНДАТ
Следваща ДЖИП БМВ И ОПЕЛ АСТРА СА УЧАСТНИЦИТЕ В КАТАСТРОФАТА С ЕДИН УБИТ И ДВАМА РАНЕНИ НА МЕЧКАРЕВСКИЯ РАЗКЛОН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

70-ГОДИШЕН МЪЖ ОТ СЛИВЕН Е ТЕЖКО ОБГОРЕН СЛЕД ИНЦИДЕНТ С ГАЗОВ КОТЛОН

Вследствие на неправилно ползване на вграден котлон на газ пропан-бутан е пострадал 70-годишен мъж от град Сливен. На 2 април в 14,40 часа  е получен сигнал за пожар в апартамент

Новини Сливен

КАМЕРА Е ЗАСНЕЛА КРАДЕЦ ОТ МАГАЗИН В СЛИВЕН

Камера е заснела крадец на цигари от магазин в Сливен. В нощта срещу неделя апашът е разбил стъклото на входната врата в магазина на фирма „Мончеви“ на ул. „Димитър Добрович“.

Новини Сливен

ПОЛКОВНИК ВЕСЕЛИН ГЕОРГИЕВ ОГЛАВИ ВОЕННА ПОЛИЦИЯ – СЛИВЕН

Полковник Веселин Георгиев е новият директор на Регионална дирекция „Военна полиция“ – Сливен. 50-годишният офицер е назначен със заповед на военния министър, научи Sliveninfo. Полковник Веселин Георгиев е в системата