АШКЪН ВЕИЗ ВЛЕЗЕ В БИТКАТА ЗА НОВИЯ ОБЩИНСКИ СЪВЕТ НА СЛИВЕН

АШКЪН ВЕИЗ ВЛЕЗЕ В БИТКАТА ЗА НОВИЯ ОБЩИНСКИ СЪВЕТ НА СЛИВЕН

Него го познават в Сливен, Новачево, Одрин и Истанбул. Един свръх комуникативен мъж от Балкана, който няма спомен за ден без работа. Той се казва Ашкън Веиз и е кандидат за общински съветник от ДПС  в Сливен.

„За мен ДПС наистина иска властта за хората. Мисля, че мога да бъда полезен на моите съграждани в новия местен парламент”, споделя Ашкън Веиз.

Някога той е тренирал борба. Работил е какво ли не. „Започнах да се трудя още като дете и нямам спомен за един ден, в който да не съм работил”, твърди кандидатът за общински съветник. Той е известен с умението си да комуникира. Помагал е на много хора да стигнат до лечение в турски болници. „Да правиш добро е мой основен принцип”, категоричен е Веиз. Който тръгва в битката за съветник с подкрепата на своята съпруга, дъщеря си и сина си, както и голяма част от село Новачево, където са много от роднините му.

За Ашкън Веиз може да се гласува с бюлетина номер 55 и преференция 105.

Предишна БИВШИ ВОЕННИ И ПОЛИЦАИ ПОДКРЕПЯТ СТЕФАН РАДЕВ ЗА НОВ КМЕТСКИ МАНДАТ
Следваща ДЖИП БМВ И ОПЕЛ АСТРА СА УЧАСТНИЦИТЕ В КАТАСТРОФАТА С ЕДИН УБИТ И ДВАМА РАНЕНИ НА МЕЧКАРЕВСКИЯ РАЗКЛОН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ГОСТИТЕ ОТ БИДГОШЧ И НИШ – ОЧАРОВАНИ ОТ ГОСТОПРИЕМСТВОТО И ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИТЕ НА СЛИВЕН

В Сливен продължава Международната среща „Европа – нашият общ дом“. След като в понеделник Сливен се побратими с Бидгошч и Ниш, гостите от Полша и Сърбия имаха възможност да разгледат

Новини Сливен

ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

Художник се оплаква на приятел: – Рисувам нещо два дена и не мога да го продам за две години … – Опитай се да рисуваш нещо две години и след

Новини Сливен

ЗА 6 СЕПТЕМВРИ – ОНЛАЙН КОНЦЕРТИ НА АНСАМБЪЛА ЗА НАРОДНИ ПЕСНИ И ТАНЦИ-СЛИВЕН И АНСАМБЪЛ „БРАВО“

На 6 септември се честват 136 години от Съединението на Княжество България с Източна Румелия. Във връзка с въведените противоепидемични мерки официална церемония на площад „Х.Димитър“ няма да се проведе.