АТРАКЦИОНИ ЗА ДЕЦА И ВЪЗРАСТНИ ОТНОВО БЯХА РАЗПОЛОЖЕНИ ДО ПАРК „ЮНАК“ ПО ПОВОД ДИМИТРОВДЕН
17.10.2023 917 Прегледи

АТРАКЦИОНИ ЗА ДЕЦА И ВЪЗРАСТНИ ОТНОВО БЯХА РАЗПОЛОЖЕНИ ДО ПАРК „ЮНАК“ ПО ПОВОД ДИМИТРОВДЕН

 

 

И тази година, по традиция за празника на Сливен, Димитровден, беше разкрит увеселителен парк източно от северния вход на стадион „Хаджи Димитър“. Жителите и гостите на града могат да го посетят до 26 октомври включително.

Със заповед на кмета са регламентирани периодът и местата за дейността на съоръженията. Уведомени са полицията и Общинска охрана, които следят за сигурността и обществения ред в района. Всички търговци и собственици на сергии и шатри трябва да спазват хигиена и да поддържат чистота около обектите си.

Предишна КОРНЕЛИЯ НИНОВА ИДВА ДНЕС В СЛИВЕН, ЗА ДА ПОДКРЕПИ ГЕН. МИЛЕВ
Следваща ОБЩИНА СЛИВЕН ЗАРАДВА МАЛЧУГАНИТЕ В ПРЕДУЧИЛИЩНА ВЪЗРАСТ С ОБРАЗОВАТЕЛЕН КОНЦЕРТ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

115 НОВИ СЛУЧАЯ НА КОРОНАВИРУС В ОБЛАСТ СЛИВЕН

4382 са новите случаи на коронавирус у нас, потвърдени с направени 10 474 PCR теста. Това показват данните в Националната информационна система. Общият брой на регистрираните случаи вече е 129

Новини Сливен

ОБЩИНА КОТЕЛ ПРИЕМА ЧЕТИРИ ОТБОРА ЗА ДЕТСКИ ФУТБОЛЕН ТУРНИР

На 1 юни в Котел ще стартира вторият по ред футболен турнир за деца за купа „Раковски“. Той се провежда под патронажа на кмета на Община Котел Коста Каранашев, който

Новини Сливен

ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ НА СЛИВЕН МАРИНЧО ХРИСТОВ ПРИЕ РЪКОВОДСТВОТО НА ОБЛАСТНИЯ ИНФОРМАЦИОНЕН ЦЕНТЪР

Областният управител Марин Христов проведе работна среща с представители на Областния информационен център Сливен, в лицето на г-жа Весела Омайникова -управител и г-жа Бонка Андреева –експерт “Комуникация, информация и логистика“.