АТЕЛИЕ НА ОТКРИТО С НЕСЪНИЦА ЛАЗУР И КОНЦЕРТ НА ОБЩИНСКИ ДУХОВ ОРКЕСТЪР ПРИ ОБЩИНА ЛОВЕЧ
14.10.2022 582 Прегледи

АТЕЛИЕ НА ОТКРИТО С НЕСЪНИЦА ЛАЗУР И КОНЦЕРТ НА ОБЩИНСКИ ДУХОВ ОРКЕСТЪР ПРИ ОБЩИНА ЛОВЕЧ

Ден преди празника на града – Петковден, от 17 часа, на ателието на открито, което се провежда в рамките на изложението „Живата традиция“, домакин бе Несъница Лазур. С невероятните си художествени умения, тя представи пред насъбралите се новозагорци своите възхитителни картини и показа една изключително интересна техника – рисуване на капки.

Малко по – късно, пред спортна зала „Младост“, чудесен щрих в празничната програма бе впечатляващия концерт на Общински духов оркестър при Община Ловеч с ръководител и диригент Тотко Рогашки.

С дълъг творчески път, носител на много награди, сред които „Златна лира“ на Съюза на българските музикални и танцови дейци, оркестърът се е утвърдил като един от водещите в страната.
Музикалното събитие зарадва публиката с творби от различни жанрове, а майсторските им изпълнения предизвикаха неописуем възторг у присъстващите.

Блестящата им изява не остави никого равнодушен, защото и най – големите лаици в областта на музикалното изкуство остават безмълвни пред истинския талант и професионализъм.

Предишна ДКЦ-1 В СЛИВЕН ЩЕ ИМА НОВ, МОДЕРЕН АСАНСЬОР ДО КРАЯ НА ГОДИНАТА
Следваща ПРЕДШЕСТВЕНИЦИТЕ НИ В КРЕПОСТТА ТУИДА СА БИЛИ UPPER MIDDLE CLASS

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ШОФЬОР Е ЗАДЪРЖАН, КАРАЛ СЛЕД УПОТРЕБА НА НАРКОТИЦИ

Водач на МПС, употребил наркотици, е установен от полицейски служители в град Сливен. Днес, в 03,30 часа, в кв.“Сини камъни“ е извършена проверка на 29-годишния П.П. от град Сливен, водач

Новини Сливен

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, БРАТЯ И СЕСТРИ

Честит празник, братя и сестри роми. Пожелавам на всички една здрава и успешна нова година. По-бързо да си отиде пандемията и всеки да постигне своите цели. Това обяви пред Sliveninfo

Новини Сливен

СЛИВЕН ОТДАДЕ ПОЧИТ КЪМ ХРИСТО БОТЕВ – ЧОВЕКЪТ, КОЙТО ПРАВИ ЕПОХИ

С цветя пред паметника на Хаджи Димитър и сливенските възрожденци, под звуците на сирените и националния химн Сливен отдаде почит към Христо Ботев и загиналите за свободата на България. Кратката