АТЕЛИЕ НА ОТКРИТО С НЕСЪНИЦА ЛАЗУР И КОНЦЕРТ НА ОБЩИНСКИ ДУХОВ ОРКЕСТЪР ПРИ ОБЩИНА ЛОВЕЧ

АТЕЛИЕ НА ОТКРИТО С НЕСЪНИЦА ЛАЗУР И КОНЦЕРТ НА ОБЩИНСКИ ДУХОВ ОРКЕСТЪР ПРИ ОБЩИНА ЛОВЕЧ

Ден преди празника на града – Петковден, от 17 часа, на ателието на открито, което се провежда в рамките на изложението „Живата традиция“, домакин бе Несъница Лазур. С невероятните си художествени умения, тя представи пред насъбралите се новозагорци своите възхитителни картини и показа една изключително интересна техника – рисуване на капки.

Малко по – късно, пред спортна зала „Младост“, чудесен щрих в празничната програма бе впечатляващия концерт на Общински духов оркестър при Община Ловеч с ръководител и диригент Тотко Рогашки.

С дълъг творчески път, носител на много награди, сред които „Златна лира“ на Съюза на българските музикални и танцови дейци, оркестърът се е утвърдил като един от водещите в страната.
Музикалното събитие зарадва публиката с творби от различни жанрове, а майсторските им изпълнения предизвикаха неописуем възторг у присъстващите.

Блестящата им изява не остави никого равнодушен, защото и най – големите лаици в областта на музикалното изкуство остават безмълвни пред истинския талант и професионализъм.

Предишна ДКЦ-1 В СЛИВЕН ЩЕ ИМА НОВ, МОДЕРЕН АСАНСЬОР ДО КРАЯ НА ГОДИНАТА
Следваща ПРЕДШЕСТВЕНИЦИТЕ НИ В КРЕПОСТТА ТУИДА СА БИЛИ UPPER MIDDLE CLASS

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ОБЩИНА СЛИВЕН МОНТИРА КАМЕРИ ЗА ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ В ГРАД КЕРМЕН

18 камери за видеонаблюдение бяха монтирани в град Кермен. Те са разположени на входовете на града, на площада и други възлови места. За това съобщи кметът Живко Жечев. Той благодари

Новини Сливен

ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

Защо повечето жени карат лошо? – Защото ги обучават мъже Албена кара леката си кола, забелязва няколко работници, качени на електрическите стълбове край пътя и възкликва: – Боже мой, как

Новини Сливен

СЛИВНАЛИЯ НАМЕРИ СМЪРТТА СИ, ДОПИРАЙКИ ВЪДИЦА ДО КОНТАКТНАТА МРЕЖА НА ЖП

На 31 октомври, около 08,00 часа в РУ- Нова Загора е получено съобщение от телефон 112 за мъж, ударен от волтова дъга. От извършения оглед и проведените следствени действия полицейските