АТАНАС ЗАФИРОВ: ОГРОМНАТА ЧАСТ ОТ РАБОТНИЦИТЕ НА БАЗА „НОВО СЕЛО” СА ОТ РЕГИОНА НА СЛИВЕН
април 12, 2022 1155 Прегледи

АТАНАС ЗАФИРОВ: ОГРОМНАТА ЧАСТ ОТ РАБОТНИЦИТЕ НА БАЗА „НОВО СЕЛО” СА ОТ РЕГИОНА НА СЛИВЕН

Огромната част от хората, които работят на база „Ново село”, са от района на Сливен. Този факт няма как да не бъде отчетен. Всъщност у нас няма американски бази, а съвместни съоръжения. Това заяви пред журналисти в Сливен председателят на комисията по отбрана в българския парламент Атанас Зафиров, който бе водач на листата на БСП в региона.

„В моя приемен ден идваха хора от село Пъдарево и аз поех ангажимент пред тях да осигуря транспорт от „Ново село” до Пъдарево, защото се оказа, че автобусът не стигал дотам. Мисля, че ще реша този въпрос още идната седмица”, каза Атанас Зафиров.

„Общо 150 млн. долара са инвестирали САЩ в „Ново село”, „Граф Игнатиево” и „Безмер”. Без тези инвестиции сега у нас нямаше да могат да патрулират най-модерните американски самолети Ф-35, които са на армията на Нидерландия. Най-много пък са инвестициите именно в „Ново село”.

Предишна СЛИВЕНСКИ ТИМ ПО ТЕНИС НА МАСА ОТНОВО ЩЕ ИГРАЕ В „А” ГРУПА СЛЕД 25-ГОДИШНА ПАУЗА
Следваща АТДБ: СЛЕД КРАЯ НА ОТОПЛИТЕЛНИЯ СЕЗОН ТОПЛОФИКАЦИИТЕ ЗАПОЧВАТ ГОДИШНИТЕ ПЛАНОВИ РЕМОНТИ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

В ИМЕТО НА РОЗАТА

Розата става основно цвете в Сливен. Sliveninfo улови обработка на розов масив в района на бул. „Банско шосе“. Работниците са от общинското предприятие „Озеленяване“. „Насажденията с рози в Сливен стават

Новини Сливен

ДЕЯН ДЕЧЕВ ЩЕ ВОДИ ЛИСТАТА НА БСП В СЛИВЕН

  Деян Дечев ще води червената листа в Сливен, научи Sliveninfo. В областта все още не са минали събранията и конференциите по общини, но водачите се определят от Националния съвет

Новини Сливен

ЖЕНА Е В РЕАНИМАЦИЯ СЛЕД ПАДАНЕ ОТ ВИСОКО

52-годишна жена, паднала от високо, е настанена в Отделението по реанимация на МБАЛ  „Д-р Иван Селимински”-Сливен. Тя има счупване на двете ръце и травма на главата. Състоянието й е задоволително.