АТАНАС ЗАФИРОВ: ОГРОМНАТА ЧАСТ ОТ РАБОТНИЦИТЕ НА БАЗА „НОВО СЕЛО” СА ОТ РЕГИОНА НА СЛИВЕН
април 12, 2022 1008 Прегледи

АТАНАС ЗАФИРОВ: ОГРОМНАТА ЧАСТ ОТ РАБОТНИЦИТЕ НА БАЗА „НОВО СЕЛО” СА ОТ РЕГИОНА НА СЛИВЕН

Огромната част от хората, които работят на база „Ново село”, са от района на Сливен. Този факт няма как да не бъде отчетен. Всъщност у нас няма американски бази, а съвместни съоръжения. Това заяви пред журналисти в Сливен председателят на комисията по отбрана в българския парламент Атанас Зафиров, който бе водач на листата на БСП в региона.

„В моя приемен ден идваха хора от село Пъдарево и аз поех ангажимент пред тях да осигуря транспорт от „Ново село” до Пъдарево, защото се оказа, че автобусът не стигал дотам. Мисля, че ще реша този въпрос още идната седмица”, каза Атанас Зафиров.

„Общо 150 млн. долара са инвестирали САЩ в „Ново село”, „Граф Игнатиево” и „Безмер”. Без тези инвестиции сега у нас нямаше да могат да патрулират най-модерните американски самолети Ф-35, които са на армията на Нидерландия. Най-много пък са инвестициите именно в „Ново село”.

Предишна СЛИВЕНСКИ ТИМ ПО ТЕНИС НА МАСА ОТНОВО ЩЕ ИГРАЕ В „А” ГРУПА СЛЕД 25-ГОДИШНА ПАУЗА
Следваща АТДБ: СЛЕД КРАЯ НА ОТОПЛИТЕЛНИЯ СЕЗОН ТОПЛОФИКАЦИИТЕ ЗАПОЧВАТ ГОДИШНИТЕ ПЛАНОВИ РЕМОНТИ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

АРЕСТ ЗА НАРКОТИЦИ В СЛИВЕН

38-годишен мъж от град Нова Загора е задържан за притежание на наркотични вещества. Сутринта на 18 април в сливенския квартал „Даме Груев“ полицейски екип от Участък „Надежда“ предприема проверка на

Новини Сливен

СЪБОРЪТ В СЕЛО САМУИЛОВО НА 2 ЮНИ СЕ ОТМЕНЯ

Традиционният събор в село Самуилово тази година се отменя, съобщи кметът Красимир Кръстев. Причината за това е епидемичната обстановка и нежелателното струпване на много хора на едно място.

Новини Сливен

КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ ПОЗДРАВЯВА РАБОТЕЩИТЕ В ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО ОТ ОБЩИНА СЛИВЕН С ПРОФЕСИОНАЛНИЯ ИМ ПРАЗНИК

  Кметът Стефан Радев поздравява работещите в сферата на здравеопазването от община Сливен по повод професионалния им празник, който се отбелязва на 7 април. Той изпрати поздравителни адреси до здравните