АТАНАС ЗАФИРОВ: ОБИДНО Е ЗА ГРАД КАТО СЛИВЕН ДА БЪДЕ НА ЕДНО ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МЕСТА ВЪВ ВСИЧКИ КЛАСАЦИИ
юни 25, 2021 566 Прегледи

АТАНАС ЗАФИРОВ: ОБИДНО Е ЗА ГРАД КАТО СЛИВЕН ДА БЪДЕ НА ЕДНО ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МЕСТА ВЪВ ВСИЧКИ КЛАСАЦИИ

Кандидати за народни представители от Коалиция „БСП за България“ в 21 МИР Сливен се срещнаха с жители на града под Сините камъни. На срещата те представиха визията на партията за развитие на България. На събитието присъстваха водачът на червената листа – Атанас Зафиров, д-р Събина Петканска, която е на второ място и Красимир Сивов, който заема 12-та позиция в листата.
Атанас Зафиров представи листата и обърна внимание на част от проблемите, които спъват развитието на Сливен.
,,Сливенският регион заслужава много повече от това, което в момента получава. Сливен е прочут с традиции, история и прекрасни хора. Обидно е за града и неговите жители да бъде на едно от последните места във всички класации, най-вече по доходи и качество на живот. Хората в нашата листа са точните хора, които в този момент на криза в държавата, са способни да покажат едно ново лице и нов подход“, каза той.
Не беше подмината и темата за здравеопазването.

„Моята борба е насочена в секторите на здравеопазването и социалната политика. Единствено БСП предлага адекватни промени. Един от основните ни приоритети е отпадане на статута на болничните заведения като търговски дружества. Важен акцент в предизборната платформа на партията е отпадане на лимитите в доболничната помощ“, подчерта д-р Събина Петканска.
По темата за социалната политика отношение взе кандидатът за народен представител – Красимир Сивов.

,,За да има добра и качествена социална политика трябва да се приеме закон за възрастните хора. Предлагаме осигуряване на по-високи доходи за пенсионерите чрез преизчисляване на всички пенсии спрямо средния осигурителен доход през 2018. С цел повишаване стандарта на живот трябва да се извършат неотложните социално-икономическите мерки“, заяви той пред жителите на Сливен.

Коалиция „БСП за България“ се явява на изборите с №4.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Предишна ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ
Следваща ОПЕРЕТАТА "ПРИЛЕПЪТ" ГОСТУВА НА СЛИВЕНСКА СЦЕНА НА 30 ЮНИ 2021 Г.

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ТИР ВЛЕЗЕ В КАНАВКА И ЗАПУШИ МАГИСТРАЛАТА

Тир влезе в канавка и запуши магистралата на км. 304. Няма пострадали, но се оформи голяма колона чакащи. Инцидентът стана в четвъртък следобед. Тирът, който пътува за Бургас, е унгарски.

Новини Сливен

АРЕСТ ЗА КАНАБИС В СЛИВЕН

Криминалисти на РУ-Сливен са иззели растения канабис, отглеждани в двора на имот в местността „Андреева чешма“. При извършване на процесуално-следствените действия в имота са иззети 5 растения от рода на

Новини Сливен

ПОВЕЧЕ НОВОЗАБОЛЕЛИ И ИЗЛЕКУВАНИ ОТ COVID-19 В ОБЩИНА СЛИВЕН ЗА ИЗМИНАЛАТА СЕДМИЦА

180 са новозаболелите от Covid-19 в община Сливен сочат данните за изминалата седмица. Броят на излекуваните е 105, починали са 15 души. Активните случаи към момента са 427. Справката от