АТАНАС ЗАФИРОВ: ЗДРАВНИЯТ МИНИСТЪР Е СЛАБО ЗВЕНО В СЛУЖЕБНИЯ КАБИНЕТ

АТАНАС ЗАФИРОВ: ЗДРАВНИЯТ МИНИСТЪР Е СЛАБО ЗВЕНО В СЛУЖЕБНИЯ КАБИНЕТ

„Ние не слагаме знак на равенство между действията на президента и служебното правителство, все пак става въпрос за две различни институции. Едната е назначила другата, но това не пречи в тези назначения да се види, че има слаби звена и безспорно здравният министър е такова. Затова и ние от БСП поискахме неговата оставка.“ Това заяви заместник-председателят на БСП и водач на листата на „БСП за България“ в Сливен Атанас Зафиров в ефира на NovaNews.

В предаването „Офанзива“ той обясни, че БСП не е против „зеления“ сертификат, а против начина, по който беше въведен, сроковете, които бях поставени и ограниченията, които се въведоха. „Всичко това създаде огромен стрес и напрежение в българското общество, което и без това е стресирано от бушуващите кризи“, обясни Зафиров.

По думите му здравният министър е имал достатъчно време да се подготви за това, което в момента се случва и подобни прибързани мерки не водят до добър резултат.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Предишна СЛИВЕН ЗАГУБИ ДВАМА ЛЕКАРИ – РЕНТГЕНОЛОЗИ
Следваща ПОДРОБНОСТИ ЗА ЗВЕРСКОТО УБИЙСТВО В СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

МОМЧИЛ ПАНТЕЛЕЕВ И СТЕФАН ХРИСТОВ: В ТОЗИ ОБЩИНСКИ СЪВЕТ НЯМА БОРБА НА ИДЕИ

Момчил Пантелеев и Стефан Христов влязоха в Общинския съвет на Сливен като представители на гражданско сдружение „Свети  Георги Победоносец”, което бе в коалиция с ВМРО. Последните 4 години бяха третият

Новини Сливен

АПЕЛАТИВЕН СЪД – БУРГАС ВЪРНА В АРЕСТА СИМЕОН СИМЕОНОВ И КОМПАНИЯ

Сливналията Симеон Симеонов, двамата му зетьове и чейнчаджия  от Сливен са отново в ареста. Решението е на  Апелативен съд – Бургас. То бе обявено в 14 часа днес, научи Sliveninfo.

Новини Сливен

УЧЕНИЦИ ОТ ПГПЗЕ „ЗАХАРИЙ СТОЯНОВ“ УЧАСТВАХА В ТУРНИР ПО РЕЧ И ДЕБАТИ НА АНГЛИЙСКИ ЕЗИК

На 10 и 11 март 2018 г. в гр. Добрич се проведе турнир по реч и дебати на английски език. В състезанието се включиха около 300 ученици от цяла България,