АТАНАС ЗАФИРОВ: ГРИЖАТА ЗА ХОРАТА Е НАШИЯТ ВОДАЧ В ТЕЗИ ИЗБОРИ
март 5, 2021 627 Прегледи

АТАНАС ЗАФИРОВ: ГРИЖАТА ЗА ХОРАТА Е НАШИЯТ ВОДАЧ В ТЕЗИ ИЗБОРИ

Днес започва кампанията за избор на народни представители, които след месец ще излъчат новото правителство на България.
Този избор закъсня във времето, не защото хората в България отдавна не усещат нуждата за промяна и не виждат изчерпаната управленска компетентност на кабинета „Борисов 3“, а защото на ГЕРБ и на другите, участващите в управлението партии им е сладко да консумират власт за сметка на народа.

Българската социалистическа партия и е единствената реална алтернатива на настоящото управление, довело страната ни до дъното на всички възможни класации в Европа, а по някой показатели и в света! България е в челото на класации свързани с корупция, свобода на медиите, смъртност, отрицателен прираст и други отрицателни обществено-икономически и демографски тенденции. Ние сме единствената алтернатива! Доказали сме не един път и като опозиция в парламента, и като експертни становища и предложения, с които управляващите не са се съобразявали, но в последствие са се убеждавали сами, че са били разумни и работещи.

От 2009 г. до днес, т.нар. кабинети „Борисов 1, 2, 3“ функционират по-скоро като бизнес структура за усвояване на евро фондове, отколкото като национално отговорни фактори. Самите управляващи също показват не еднозначно, че вече са тотално изчерпани – и като ниво на компетентност, и като управленски потенциал.
И именно поради този факт вече започна и „позитивната кампания“ на нашите опоненти – с фалшиви новини по наш адрес, чрез тролове и „приятелски сайтове“. Това няма да спре естественият ход на промените в България, защото проблемите пред обществото и нацията ни вече са болезнени и безспорни.

Според „БСП за България“ времената на залъгване и празни обещания отминаха, а и няма време! Няма време за протакане на проблемите в здравеопазването – пандемията COVID-19 свали всички маски и показа хаоса, в който функционира тя, проблемите в образованието, в социалната система, проблемите в икономиката, в енергетиката, в отбраната и сигурността – всички те стоят на дневен ред и очакват кардинални решения, а не козметични процедури!

Гласувайте с номер #4 за „БСП за България“!

Предишна ЕДИН РАНЕН В КАТАСТРОФА НА ПЪТЯ ЗА ТОПОЛЧАНЕ
Следваща 13 ВОДАЧИ С НЕПЛАТЕНИ ГЛОБИ, 4 С АЛКОХОЛ И 2 С НАРКОТИЦИ ПРИ СПЕЦИАЛИЗИРАНА ОПЕРАЦИЯ В СЛИВЕНСКО

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ДРОГИРАНА И БЕЗ КНИЖКА ПРИЧИНИ КАТАСТРОФА В СЛИВЕН

Неправоспособна 27-годишна жена от Сливен причинява пътно произшествие, след употреба на наркотици. Около 14,45 часа вчера на булевард „П.Хитов“ в град Сливен 27-годишната М.В. управлява лек автомобил „Пежо-206“. Не е

Новини Сливен

ОЩЕ ДВАМА С КОРОНАВИРУС В СЛИВЕН

Пробите, изследвани за новия коронавирус през последното денонощие, са 1094. От тях 36 са с положителен резултат. Тези данни изнесоха от Националния оперативен щаб тази сутрин. Към момента в България

Новини Сливен

КНИГАТА „ОТКРОВЕНИЯ“ НА ГЕОРГИ ЙОРДАНОВ БЕШЕ ПРЕДСТАВЕНА В ЗАЛА „СЛИВЕН“

Георги Йорданов беше снощи в зала „Сливен“ за представянето на втората книга от поредицата му „Притаени мигове“. Книгата е озаглавена „Откровения“. „Защо да крия, че винаги когато погледна величествените Сини