АТАНАС ЗАФИРОВ: ГРИЖАТА ЗА ХОРАТА Е НАШИЯТ ВОДАЧ В ТЕЗИ ИЗБОРИ
март 5, 2021 510 Прегледи

АТАНАС ЗАФИРОВ: ГРИЖАТА ЗА ХОРАТА Е НАШИЯТ ВОДАЧ В ТЕЗИ ИЗБОРИ

Днес започва кампанията за избор на народни представители, които след месец ще излъчат новото правителство на България.
Този избор закъсня във времето, не защото хората в България отдавна не усещат нуждата за промяна и не виждат изчерпаната управленска компетентност на кабинета „Борисов 3“, а защото на ГЕРБ и на другите, участващите в управлението партии им е сладко да консумират власт за сметка на народа.

Българската социалистическа партия и е единствената реална алтернатива на настоящото управление, довело страната ни до дъното на всички възможни класации в Европа, а по някой показатели и в света! България е в челото на класации свързани с корупция, свобода на медиите, смъртност, отрицателен прираст и други отрицателни обществено-икономически и демографски тенденции. Ние сме единствената алтернатива! Доказали сме не един път и като опозиция в парламента, и като експертни становища и предложения, с които управляващите не са се съобразявали, но в последствие са се убеждавали сами, че са били разумни и работещи.

От 2009 г. до днес, т.нар. кабинети „Борисов 1, 2, 3“ функционират по-скоро като бизнес структура за усвояване на евро фондове, отколкото като национално отговорни фактори. Самите управляващи също показват не еднозначно, че вече са тотално изчерпани – и като ниво на компетентност, и като управленски потенциал.
И именно поради този факт вече започна и „позитивната кампания“ на нашите опоненти – с фалшиви новини по наш адрес, чрез тролове и „приятелски сайтове“. Това няма да спре естественият ход на промените в България, защото проблемите пред обществото и нацията ни вече са болезнени и безспорни.

Според „БСП за България“ времената на залъгване и празни обещания отминаха, а и няма време! Няма време за протакане на проблемите в здравеопазването – пандемията COVID-19 свали всички маски и показа хаоса, в който функционира тя, проблемите в образованието, в социалната система, проблемите в икономиката, в енергетиката, в отбраната и сигурността – всички те стоят на дневен ред и очакват кардинални решения, а не козметични процедури!

Гласувайте с номер #4 за „БСП за България“!

Предишна ЕДИН РАНЕН В КАТАСТРОФА НА ПЪТЯ ЗА ТОПОЛЧАНЕ
Следваща 13 ВОДАЧИ С НЕПЛАТЕНИ ГЛОБИ, 4 С АЛКОХОЛ И 2 С НАРКОТИЦИ ПРИ СПЕЦИАЛИЗИРАНА ОПЕРАЦИЯ В СЛИВЕНСКО

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

Д-Р СЪБИНА ПЕТКАНСКА: САМО БСП ИМА ПАКЕТ С КОНКРЕТНИ СУМИ В ПОДКРЕПА НА ДЕЦАТА И СЕМЕЙСТВАТА

Безпратни лекарства за деца до 14 г. и по-ниско ДДС за детски храни – БСП е изчислила възможностите в програмата си на база на анализ на бюджетните възможности Работа, добри

Новини Сливен

ГЕН. КОЛЬО МИЛЕВ СТАВА ДЕПУТАТ ОТ ТЪРГОВИЩЕ

Бившият кмет на Сливен ген. Кольо Милев става депутат от Търговище, научи Sliveninfo. Той бе водач на червената листа в областния център. В Търговище БСП получава 1 мандат, ГЕРБ –

Новини Сливен

ТРИМА СА ЗАДЪРЖАНИ ЗА ДРОГА В НОВА ЗАГОРА

Трима са задържани за притежание на наркотици при операция на полицията в Нова Загора. На 9 и 10 януари в града е проведена акция по противодействие на разпространението и употребата