АТАНАС ЗАФИРОВ: ВРЕМЕ Е ЗА РАЗУМ И ДЕЙСТВИЯ!

АТАНАС ЗАФИРОВ: ВРЕМЕ Е ЗА РАЗУМ И ДЕЙСТВИЯ!

Уважаеми жители на област Сливен,

Изправени сме пред тежка здравна, икономическа и политическа криза, а държавата има нужда от сигурност и стабилност. В следващите месеци трябва да бъдат взети отговорни и разумни решения за развитието на страната.

Ние от „БСП за България“ сме единствената политическа сила с ясен план за първите 100 дни на управление, който да изведе държавата от безпътицата, в която се намира в момента.

Готови сме с конкретни мерки за подпомагане на засегнатите сектори, бизнеса, семействата и социално слабите български граждани.

Излезте и гласувайте, защото от нас зависи бъдещето на България. Голямата цел на тези избори е смяна на модела на управление на държавата, стабилно парламентарно мнозинство, воля за реформи във всички сектори, смели и непоколебими министри. И никога повече ГЕРБ!

Проблемите в Сливен и региона също са много, но и тук решението е едно – смяна на доказано неефективните лица, разбиване на олигархично-мафиотския стил на управление, ясни приоритети, стъпващи на местните особености и възможности, и най-вече – воля за промяна!

Време е за разум и действия! Подкрепете ни с бюлетина № 33 на 14-ти ноември.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Предишна ТАНЕР АЛИ, ВОДАЧ НА ЛИСТАТА НА ДПС: САМО ЕДИННИ, ЗАЕДНО ЩЕ СМЕ ЧАСТ ОТ МОДЕРНА ЕВРОПА
Следваща СТЕФАН ПАСКОВ: № 31 Е КЛЮЧЪТ КЪМ СЪСТАВЯНЕ НА ПРАВИТЕЛСТВО

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

325 ДКА ИМОТИ НА СЛИВЕНСКИТЕ МИНЕРАЛНИ БАНИ ЩЕ ПОЛУЧАТ АКТОВЕ ЗА ДЪРЖАВНА СОБСТВЕНОСТ

Екип от специалисти изработи  Проект за изменение и допълване на кадастралната карта на Сливенските минерални бани. Задачата бе възложена от областния управител Чавдар Божурски.  Целта е държавните имоти в туристическия комплекс да

Новини Сливен

ПЕТЪР НИЗАМОВ – ПЕРАТА ОТ БУРГАС Е УВЕДОМИЛ ОБЩИНА СЛИВЕН ЗА ПРОТЕСТНО ШЕСТВИЕ ТАЗИ НЕДЕЛЯ В ГРАДА ПОД СИНИТЕ КАМЪНИ

Петър Константинов Низамов от Бургас, известен още като Перата, е уведомил Община Сливен за протест и шествие на 25 ноември – неделя в Сливен. Това съобщиха пред Sliveninfo два независими

Новини Сливен

РЕДИЦА СПОРТНИ МЕРОПРИЯТИЯ СЕ ПРОВЕЖДАТ ДНЕС В СЛИВЕН

Турнир по борба на открито за деца и младежи се провежда днес пред залата на Клуба по борба „Станка Златева“. Събитието се организира от клуба, със съдействието на Община Сливен.