АТАНАС ЗАФИРОВ: ВРЕМЕ Е ЗА РАЗУМ И ДЕЙСТВИЯ!

АТАНАС ЗАФИРОВ: ВРЕМЕ Е ЗА РАЗУМ И ДЕЙСТВИЯ!

Уважаеми жители на област Сливен,

Изправени сме пред тежка здравна, икономическа и политическа криза, а държавата има нужда от сигурност и стабилност. В следващите месеци трябва да бъдат взети отговорни и разумни решения за развитието на страната.

Ние от „БСП за България“ сме единствената политическа сила с ясен план за първите 100 дни на управление, който да изведе държавата от безпътицата, в която се намира в момента.

Готови сме с конкретни мерки за подпомагане на засегнатите сектори, бизнеса, семействата и социално слабите български граждани.

Излезте и гласувайте, защото от нас зависи бъдещето на България. Голямата цел на тези избори е смяна на модела на управление на държавата, стабилно парламентарно мнозинство, воля за реформи във всички сектори, смели и непоколебими министри. И никога повече ГЕРБ!

Проблемите в Сливен и региона също са много, но и тук решението е едно – смяна на доказано неефективните лица, разбиване на олигархично-мафиотския стил на управление, ясни приоритети, стъпващи на местните особености и възможности, и най-вече – воля за промяна!

Време е за разум и действия! Подкрепете ни с бюлетина № 33 на 14-ти ноември.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Предишна ТАНЕР АЛИ, ВОДАЧ НА ЛИСТАТА НА ДПС: САМО ЕДИННИ, ЗАЕДНО ЩЕ СМЕ ЧАСТ ОТ МОДЕРНА ЕВРОПА
Следваща СТЕФАН ПАСКОВ: № 31 Е КЛЮЧЪТ КЪМ СЪСТАВЯНЕ НА ПРАВИТЕЛСТВО

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ЗАДИГНАХА ЗЛАТО ОТ КЪЩА В КВАРТАЛ „РЕЧИЦА“

Златни  и сребърни накити са задигнати от сливенския кв. „Речица“, научи Sliveninfo. Кражбата е станала между 16 и 17 часа на 23 януари. Според източници от квартала златото и среброто

Новини Сливен

УЧЕНИЦИ СЕ ОКАЗАХА ИЗВЪРШИТЕЛИ НА КРАЖБИ ОТ КОЛИ В КОТЕЛ

Две момчета, на 15 и 16 г., се оказаха извършители на кражби от незаключени автомобили в Котел. Децата са извършили общо 6 кражби от коли през последните 2 седмици, научи

Новини Сливен

ИНИЦИИРАТ БЕЗПЛАТНИ ДИАБЕТНИ ЛАГЕРИ ЗА ДЕЦА И ТЕХЕН РОДИТЕЛ ПО ПРОЕКТ „БЪЛГАРИЯ СРЕЩУ ДИАБЕТА“

Лайънс клуб – Видин съвместно с всички Лайънс клубове в България, Българска Асоциация Диабет, Българското Национално Сдружение по Детска Ендокринология и с подкрепата на всички общини на 28-те областни града