АТАНАС ЗАФИРОВ: „БСП ЗА БЪЛГАРИЯ“ Е КЛЮЧЪТ КЪМ ПРОМЯНАТА И СТАБИЛНОСТТА В ДЪРЖАВАТА

АТАНАС ЗАФИРОВ: „БСП ЗА БЪЛГАРИЯ“ Е КЛЮЧЪТ КЪМ ПРОМЯНАТА И СТАБИЛНОСТТА В ДЪРЖАВАТА

С много настроение, музика и червени балони коалиция „БСП за България“ закри предизборната си кампания в центъра на Сливен.

„През последните години бяхме последователна и категорична опозиция на модела на управление на ГЕРБ. Натискът върху нас беше огромен, но БСП не отстъпи от своите позиции. В същото време в 46-ия парламент показахме стабилност, експертност и диалогичност. В момента коалицията “БСП за България“ е единствената политическа сила, която обединява в себе си промяната, сигурността и предвидимостта, които сме доказали във времето“, заяви заместник-председателят на БСП и водач на листата на социалистите в Сливен Атанас Зафиров.

Пред симпатизанти и членове на партията Зафиров коментира още, че най-голямото предизвикателство е съставянето на редовно правителство със стабилно мнозинство.

„В тази кампания ние предложихме конкретни мерки и политики, които трябва да бъдат в основата на разговорите при формирането на следващия парламент. Хората очакват от нас отговорно поведение и разумни решения, а не лозунги и клишета. Днес не е време за партийци, днес е време за държавници. Ние от коалиция „БСП за България“ знаем и можем да постигнем промяната докрай“, каза още водачът на социалистите в Сливен.

„В неделя излезте и гласувайте. Не допускайте купеният и корпоративен вот да определя бъдещето на семействата и децата ви. Пътят към нормалния живот и почтеност зависи от всички нас“, допълни Зафиров.
Заместник-председателят на БСП призова жителите на Сливенска област на 14 ноември да изберат разумните решения с номер 33 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Предишна ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ
Следваща КОНЦЕРТЪТ НА ГЪМЗАТА ЩЕ СЕ СЪСТОИ ДНЕС НА КРЕПОСТТА ТУИДА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ДИРЕКТОРЪТ НА ТЕЦ – СЛИВЕН: ОПОЛЗОТВОРЯВАНЕТО НА РДФ Е ЖИЗНЕНО ВАЖНО ЗА НАШАТА ИКОНОМИКА

В края на годината всеки един от нас си прави равносметка каква е била тя за него. Изпълнили ли сме целите, поставени в началото й, била ли е успешна и

Новини Сливен

ПОРЕДЕН ПРОЕКТ НА ОБЩИНА СЛИВЕН ПОЛУЧИ ФИНАНСИРАНЕ

Оперативна програма „Околна среда“ одобри за финансиране проектно предложение на Община Сливен „Укрепване свлачище на територията на Дом за пълнолетни лица с умствена изостаналост „Качулка“. Договорът с община Сливен беше

Новини Сливен

ШОФЬОР ОТ СЕЛО БЯЛА Е ЗАЛОВЕН С РЕКОРДНИТЕ 3,56 ПРОМИЛА АЛКОХОЛ

Водач с алкохол 3.56 промила е установен от полицейски служители в село Бяла. На 4 септември е извършена проверка на 26-годишния Д.С. от същото село, водач на лек автомобил „Рено”.