АТАНАС ЗАФИРОВ: „БСП ЗА БЪЛГАРИЯ“ Е КЛЮЧЪТ КЪМ ПРОМЯНАТА И СТАБИЛНОСТТА В ДЪРЖАВАТА

АТАНАС ЗАФИРОВ: „БСП ЗА БЪЛГАРИЯ“ Е КЛЮЧЪТ КЪМ ПРОМЯНАТА И СТАБИЛНОСТТА В ДЪРЖАВАТА

С много настроение, музика и червени балони коалиция „БСП за България“ закри предизборната си кампания в центъра на Сливен.

„През последните години бяхме последователна и категорична опозиция на модела на управление на ГЕРБ. Натискът върху нас беше огромен, но БСП не отстъпи от своите позиции. В същото време в 46-ия парламент показахме стабилност, експертност и диалогичност. В момента коалицията “БСП за България“ е единствената политическа сила, която обединява в себе си промяната, сигурността и предвидимостта, които сме доказали във времето“, заяви заместник-председателят на БСП и водач на листата на социалистите в Сливен Атанас Зафиров.

Пред симпатизанти и членове на партията Зафиров коментира още, че най-голямото предизвикателство е съставянето на редовно правителство със стабилно мнозинство.

„В тази кампания ние предложихме конкретни мерки и политики, които трябва да бъдат в основата на разговорите при формирането на следващия парламент. Хората очакват от нас отговорно поведение и разумни решения, а не лозунги и клишета. Днес не е време за партийци, днес е време за държавници. Ние от коалиция „БСП за България“ знаем и можем да постигнем промяната докрай“, каза още водачът на социалистите в Сливен.

„В неделя излезте и гласувайте. Не допускайте купеният и корпоративен вот да определя бъдещето на семействата и децата ви. Пътят към нормалния живот и почтеност зависи от всички нас“, допълни Зафиров.
Заместник-председателят на БСП призова жителите на Сливенска област на 14 ноември да изберат разумните решения с номер 33 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Предишна ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ
Следваща КОНЦЕРТЪТ НА ГЪМЗАТА ЩЕ СЕ СЪСТОИ ДНЕС НА КРЕПОСТТА ТУИДА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ЗВЕЗДИ НА СВЕТОВНОТО ДЖУДО ТРЕНИРАХА С ДЕЦА ОТ СЛИВЕНСКИ КЛУБ

Европейската шампионка по джудо при подрастващите Бетина Темелкова, която от 2 години се състезава за Израел, заради конфликт със старото ръководство на Българска федерация джудо, сподели своя ценен опит с

Новини Сливен

СТАРТИРАХА ОТЧЕТНО – ИЗБОРНИТЕ КОНФЕРЕНЦИИ НА ДПС В ОБЛАСТ СЛИВЕН

Вътрешнопартийната кампания за избори в ДПС е в пълен ход. Вече се проведоха две от общинските конференции на партията. „В Нова Загора структурата избра за председател Асен Божидаров, който до

Новини Сливен

ОТКРИХА 2 ТОНА НЕЛЕГАЛНО ГОРИВО В ПОСТРОЙКА НА ПЪТЯ СЛИВЕН – БУРГАС

Митнически служители откриха 2005 литра нелегално гориво в крайпътна постройка, разположена до отбивка на главен път между Сливен и Бургас. На  23.01.2019 г., екипи на митнически мобилни групи извършват проверка