АТАНАС ЗАФИРОВ: „БСП ЗА БЪЛГАРИЯ“ Е КЛЮЧЪТ КЪМ ПРОМЯНАТА И СТАБИЛНОСТТА В ДЪРЖАВАТА
12.11.2021 839 Прегледи

АТАНАС ЗАФИРОВ: „БСП ЗА БЪЛГАРИЯ“ Е КЛЮЧЪТ КЪМ ПРОМЯНАТА И СТАБИЛНОСТТА В ДЪРЖАВАТА

С много настроение, музика и червени балони коалиция „БСП за България“ закри предизборната си кампания в центъра на Сливен.

„През последните години бяхме последователна и категорична опозиция на модела на управление на ГЕРБ. Натискът върху нас беше огромен, но БСП не отстъпи от своите позиции. В същото време в 46-ия парламент показахме стабилност, експертност и диалогичност. В момента коалицията “БСП за България“ е единствената политическа сила, която обединява в себе си промяната, сигурността и предвидимостта, които сме доказали във времето“, заяви заместник-председателят на БСП и водач на листата на социалистите в Сливен Атанас Зафиров.

Пред симпатизанти и членове на партията Зафиров коментира още, че най-голямото предизвикателство е съставянето на редовно правителство със стабилно мнозинство.

„В тази кампания ние предложихме конкретни мерки и политики, които трябва да бъдат в основата на разговорите при формирането на следващия парламент. Хората очакват от нас отговорно поведение и разумни решения, а не лозунги и клишета. Днес не е време за партийци, днес е време за държавници. Ние от коалиция „БСП за България“ знаем и можем да постигнем промяната докрай“, каза още водачът на социалистите в Сливен.

„В неделя излезте и гласувайте. Не допускайте купеният и корпоративен вот да определя бъдещето на семействата и децата ви. Пътят към нормалния живот и почтеност зависи от всички нас“, допълни Зафиров.
Заместник-председателят на БСП призова жителите на Сливенска област на 14 ноември да изберат разумните решения с номер 33 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Предишна ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ
Следваща КОНЦЕРТЪТ НА ГЪМЗАТА ЩЕ СЕ СЪСТОИ ДНЕС НА КРЕПОСТТА ТУИДА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

РУМЕН БОЗУКОВ СЕ ГОТВИ ЗА СКОК

Той е дин от възможните кандидати на БСП за кмет на Сливен. Един от най-възможните. Румен Бозуков, който е дипломиран икономист и юрист, оглавява Пазара за плодове, зеленчуци и цветя.

Новини Сливен

СРЕДНО 32.2 КВ.М ЖИЛИЩНА ПЛОЩ СЕ ПАДАТ НА ЧОВЕК В СЛИВЕНСКО

В област Сливен към 31 декември 2021 г. на човек се падат средно 32.2 кв.м жилищна площ, при средна за страната – 36.6 кв. метра. Това съобщиха от Териториалното статистическо

Новини Сливен

ОБЛАСТ СЛИВЕН Е СРЕД ЛИДЕРИТЕ ПО ОТПАДНАЛИ ОТ УЧИЛИЩЕ ДЕЦА

Най-голям брой деца (от I до VIII клас) отпадат от общообразователните училища в Пазарджик и Сливен, а най-малко – в Смолян и Габрово. Това сочи последният доклад на Националния статистически